AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 AŞKLAR...:)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 13/12/2006 :  21:40:34  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nie ki? teklif edince bişe mi oluyo demekki çok cazibelisin kızlar görür görmez ne diceni anlayıp tamam diyo:)) bence git söle uzatmanın bi anlamı yok hem dier türlü için içini yicek...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/12/2006 :  21:42:02  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen de fazla atılgansın bu konuda.. Sen teklif etmediğin ve muhtelemen etmeyeceğin için tuzun kuru tabi. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 13/12/2006 :  21:46:57  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e biras öle oluyo:)) ama erkek olsam inaN çoğu erkekten daha cesaretli olurdum...
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 14/12/2006 :  11:20:01  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
genelde sürekli erkeklerin kızların ayağına gittiğini varsayarsak erkeklerin pek şansı yokh eğer tam tersi olsaydı bu tarz teklifleri kızlar yapsaydı acaba dünya nasıl bi hal alırdı çok merak ediyorum :) hadi dünyayı geçtim türkiye nasıl olurdu bizim erkekler heral de gelen bütün teklifleri kabul ederdi şöyle ki ....:)))
-'samet senden çok hoşlanıyorum'
-'vallahamı tamam kabul ediyorum'
-'düşünmicekmisin samet
-'yokh yaw ne düşünmesi tam bana göresin'
:)))))))

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

baby_face
Üye

Turkey
İleti 19

İletim - 14/12/2006 :  17:37:38  Bilgileri Göster  baby_face için bir ICQ İletisi Gönder  baby_face'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok doğru dediğin çünkü erkekler doyumsuz yani sen de kabul etmiş oluyosun bu sölediklerinde sahnetjer:))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000