AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad OnLine acemi sorusu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

LaStMaN
Üye

Turkey
İleti 179

İletim - 09/12/2006 :  21:27:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler bu sro da yeni karakter açacam.bilen biri bana nuke ci hybird terimlerini açıklayabilir mi? bir de nukeci olacak adam ateş buz elektrik 3 elementin de nuke büyüsünü mü açıo 1 ni açsa olmaz mı yanıtları bekliorm şimdiden teşekkürler

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/12/2006 :  21:01:52  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi nuker olmak bir sanattır:) full int basanlara nuker denir ve canı çok azdır. nukeler(büyüler) level 30'da açılır. 56'ya kadar cold nukeye gerek yok yani hiç düşünme . light ve fire nukelerine kullanman yeterli olacaktır. imbue(elementlerin 5te açılacak skilleri) fire olsun ki yüksek vur. 30 a kadar weapon ile kasmak zorundasın ben spear öneririm çünkü passive skili canını artırır.
lightningdeki piercing forcelara ve hızlı koşmalara verebileceğin kadar puan ver.
hybrid ise 2 int 1 str giden nukerlera denir.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 13/12/2006 :  21:16:50  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BEN BİR ARCHER KARAKTER ACTIM AMA SKİLL PUANLAMASINI TAM OLARAK BİLMİORUM

DAHA FAZLA DAMAGE İCİN İNT Mİ STR Mİ VERMELİYİM ?

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/12/2006 :  22:25:49  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
intçiler her zaman daha fazla damage vurur ama dezavantajı malum hp yok denecek kadar az. rakip yaklaşırsa bitersin. bu yüzden cold seçmelisin ki adam gelesiye kadar canını bi yarıla. 15'e kadar 2 int 1 str sonra full int yapaiblirsin. 150 kadar fazladan hp olur.

ya da full str fire gidebilirsin. nuke katili diyorlar bu yapılandırmaya

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 14/12/2006 :  16:09:00  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben str ye verdim cogunlukla lvl 19 suan str mi devam edeyim yoksa int le kurtulma sansı varmı bide okcuya ne olmasını önerirsin thiefmi haunter mı
daha iyi?

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 14/12/2006 :  21:55:54  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
str ver bence. meslek zevkine kalmış zaten intte meslek falan yapamazsın gelen koyar geçen koyar :) okçuda karşıdakinin atağını kesecek bir skill yok çünkü.

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000