AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Eldorado
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/11/2006 :  19:42:32  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Silkroad'un 14. serverı bugün açılmıştır yeni başlayacakların buradan başlamasını tavsiye ederim geçecek varsa msn alırlar .

İmza : Sıpiır Nükır :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011

WarriorShow
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 30/11/2006 :  20:31:44  Bilgileri Göster  WarriorShow için bir AOL İletisi Gönder  WarriorShow için bir ICQ İletisi Gönder  WarriorShow'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WarriorShow için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tamamda silkroadda kaç tane server açılacak yaw?Babel troy xian Alps yeter:D
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 30/11/2006 :  22:47:32  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oooo kardeş bu adamların durucagı yok ve de sılkroad onlıne a üye olup oynayan adamlarında sonu olmadıgı sürece bu adamlar devamlı server acar hem sana ne zararı var ki anlayamadım serverların :P
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/12/2006 :  18:20:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
her serverda 70ler çoğaldıkça yeni başlayanların daha kolay yükselmesi için ve diğer serverlardaki aşırı yoğunluğun azalması için server açıyorlar ki iyi yapıyorlar. zararı yok bence

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 02/12/2006 :  15:55:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O kadar server var hiç birine almıyor nedense.Yakında Knight Online ı da geçecek..

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/12/2006 :  19:02:01  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eldoradoda yer malı ArcHNuk3R'ın malı itemlerim : 29 level SoS armor ve 16 level SoS glavie(death nassın :P )

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000