|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/03/2007 : 15:06:18
|
| Valla dediğin gibi mezun olduktan sonra da bayağı bir serüven var. KPSS, Les cart curt çok iş var. Okulu uzatma gibi bi lüksüm yok. 1 sene fazladan dayanamam buraya şimdiden zor geliyo. Gerçi ömrümüz sınav ya orası da ayrı konu. Okuma yazmayı öğrendik sınava girdik hala sınava giriyoruz. Peehheeyyy =). Hasılı hayırlısıyla diploma almak. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 28/03/2007 : 19:03:32
|
| Aslında mezun olduktan sonra da iş hazır değil.Bir işe gireyim öyle hazırlanayım sınavlara diyorsanız bu sefer önünüze askerlik çıkıyor.Askerliği yapmadan, özellikle özel sektörde, çalışmak mümkün değil.Yapabiliyorsanız okurken bir yandan sınavlara hazırlanmaya bakın.Mezun olduktan sonra bu iş oldukça zorlaşıyor. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 29/03/2007 : 19:08:16
|
| walla okulunu 2 sene uzatmış biri olarak çok memnunum. bu arada sınavlara yönelik çalışmalarda yaptım ayrıca birkaç yerde çalışıp tecrübe edindim.bizim arkadaşların çoğu bitirdi hala işsiz dolaşıyorlar.bizim için en iyisi kpss den iyi bir puan alıp,master yapmak.edindiğimiz tecrübe ile de özel sektöre geçiş yapmak mümkün olur inşallah, yoksa memur kalırsak ne uzar ne kısalır öyle yaşar gideriz.ben vergi denetmenliği düşünüyorum oda kpps den 80 üstü alıp kurumun sınavına giriyorsun onda da başarılı olursan mülakata çağırıyolar.sonra 6 ay eğitimi var sonunda da bi sınav yapıyorlardır heralde:P bunlar bitince vergi denetmen yardımcısı olarak başlıyorsun ama başlangıç için 1.5 milyar veriyorlarmış diye duydum.tabi arkadaşın yalancısıyım. |
what is done is done...The king is king |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 29/03/2007 : 20:31:22
|
Demek sen uzattın, +2 yazınca ben de yüksek yapıyorsun sandım :) Aslında bizim için her yol kpss den geçiyor ve 80-85 den aşağısı bizi kurtarmıyor ne yazıkki :( Bu yüzden tek hedef kpss... Özel sektör desen, şuan pek mümkün görünmüyor benim için.Sebep askerlik.İşbankasına da başvurdum ama büyük ihtimalle olmayacak, şartlarda tecil için kasım 30 yazıyordu, benim tecil ise 31 ekimde bitiyor. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 30/03/2007 : 19:59:37
|
| mastera başla sınava gir abi ikisini bir arada götürebilirsin.bir dene bence.eğer daha önce staj yapmadıysan zor tabi. ama bankacılık hakkında çok iyi duyumlar almadım. |
what is done is done...The king is king |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|