Bak unutmuşum bu olayı :) Demek kamucusun HighVoltage :)
Kocaeli Üniversitesi - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Uluslararası İlişkiler 3. Sınıf
Benim de bu, meslektaş sayılırız :P
Tabi canım içerik hemen hemen aynı.Ortak dersler ağırlıkta.Mesela biz Uluslararası Politika ve Uluslararası Hukuk aldık.Başka neler ortak bilmiyorum. comandante de bizdenmiş, ama o yüksekten uçuyo :)) hugoboss da İİBF'den.Başka var mı acaba?
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
vayvay ibff toplulugu oluşturalım nasıl olur:D KPSS A grubu için hazırlık yapıyorum ama şu okul dersleride olmasa tam süper olacak: ben 3. sınıftaykende girmiştim prestij icabı :) maksat soruları görmek falan, ama bu yıl dördüncü sınıf olunca bayagı bir çalışmak gerekiyor.
İİBF gençliği aranızda kpss'ye girmeyi düşünen var mı?
Olmamı, biz mecbur artık.ALES,ÜDS,KPDS,KPSS........ yese de yemese de girecez artık :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."