|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 25/11/2006 : 01:29:49
|
Otomatik kilitleme gibi bir sistem zaten var mı bilmiyorum :) Ama **** olayı mantıklı. Onları biz yapmıyoruz, forumdaki engellere göre, küfürlü bazı kelimeler **** haline geliyor. koxp gibi yazılara engel koyulabilir. |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 25/11/2006 : 13:22:59
|
Diyelim koxp yazısına engel koydun.Adam kosp yazar:)Birşey değişmez! |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 25/11/2006 : 13:37:51
|
Onun için her türlü ihtimali yıldızlamak lazım, bahsettiğim gibi.
Örnek:
Koxp, Kosp, 1400-1500 arası sayılar, Hack, Dupe, Cz Combo,Non-Premium.. vs bunlar başlıklarda çok kullanılan sözcükler. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 25/11/2006 : 13:42:44
|
Bunu yapmak maalesef çok zor.Bi kere 1400-1401-1402......:)Kim ugrasacak bunla.Ayrıca kosp yazısını engellersin adam kosssspppppp yazar. http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18226 Sanırım çözüm bu:( |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 25/11/2006 : 13:56:14
|
alıntı: Baygitar tarafından yazılan:
Bunu yapmak maalesef çok zor.Bi kere 1400-1401-1402......:)Kim ugrasacak bunla.Ayrıca kosp yazısını engellersin adam kosssspppppp yazar. http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18226 Sanırım çözüm bu:(
Yine de bir kaç kişinin eklememesi için geçici bir çözüm, benim ürettiğim tabiki akıllar çıkar arada, koxxxppp filan yazanlar. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|