|
Yazar |
Konu  |
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 24/11/2006 : 23:41:52
|
Bu koxp konularının son günlerde sık sık açıldığını görüyorum.Ve bu konuyu açan üyeliklerde sadece 1 ileti atmış oluyorlar.Adam giriyor konuyu yazıyor ve çıkıyor.Bu kadar!Birde franco falan var.Bedeva premium. Buna bir çözüm bulunamaz mı? |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/11/2006 : 23:59:38
|
Konuyu kilitlemekten başka bir çözüm yolu aklına geliyorsa, söylemekten çekinme. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 25/11/2006 : 00:05:53
|
Benim aklıma bir fikir geldi ; ama forum bunu destekler mi bilemiyorum, koxp, franco,kosp,1400-1500 arası tüm sayılar'ı içeren sayı ve sözcükler'in kullanımına otomatik izin vermemek, yani ban gibi bir şey, o sözcüğü kullandığın an, konuyu gönderemiyorsun mesela, tabi bu olsaydı yine de geçici bir çözüm yolu olurdu. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 25/11/2006 : 00:17:36
|
Güzzelll:P Mesela adam franco yazınca direk ****** olarak geçicek.Zaten forum bunu destekliyor.Bazı kelimelerde vardı bi ara bu yasak galiba.Böylece msela link; www.......franco1456.... olduğunda linke tıklanamıyacak.
Uruk-Hai hocamızdan esinlenerek wery good bi fikir oluşturdum:) |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 25/11/2006 : 00:17:45
|
Dediğin baştan sona bir forum kurmaya denk.. Aklıma gelmedi değil, sonuç olarak aklıma forumun bunu desteklemeyeceği gelince kendi kendimi geçiştirdim. :)
Edit: Fikir geliştirmekten öte fikri örneklendirmişsin. Yanılmıyorsam o gördüğün yıldızcıkları da (*) yöneticiler koyuyordu. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 25/11/2006 : 00:19:21
|
Bu arada acaba bu forum neyi destekliyor ya?Yakında üye bile olunamayacak neden FORUM DESTEKLEMİYO abi şeklinde:)) |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|