AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Koxp 1 milyon!!!1 milyon!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 24/11/2006 :  23:41:52  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu koxp konularının son günlerde sık sık açıldığını görüyorum.Ve bu konuyu açan üyeliklerde sadece 1 ileti atmış oluyorlar.Adam giriyor konuyu yazıyor ve çıkıyor.Bu kadar!Birde franco falan var.Bedeva premium.
Buna bir çözüm bulunamaz mı?

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 24/11/2006 :  23:59:38  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu kilitlemekten başka bir çözüm yolu aklına geliyorsa, söylemekten çekinme.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 25/11/2006 :  00:05:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim aklıma bir fikir geldi ; ama forum bunu destekler mi bilemiyorum, koxp, franco,kosp,1400-1500 arası tüm sayılar'ı içeren sayı ve sözcükler'in kullanımına otomatik izin vermemek, yani ban gibi bir şey, o sözcüğü kullandığın an, konuyu gönderemiyorsun mesela, tabi bu olsaydı yine de geçici bir çözüm yolu olurdu.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 25/11/2006 :  00:17:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzzelll:P
Mesela adam franco yazınca direk ****** olarak geçicek.Zaten forum bunu destekliyor.Bazı kelimelerde vardı bi ara bu yasak galiba.Böylece msela link;
www.......franco1456.... olduğunda linke tıklanamıyacak.

Uruk-Hai hocamızdan esinlenerek wery good bi fikir oluşturdum:)

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 25/11/2006 :  00:17:45  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğin baştan sona bir forum kurmaya denk.. Aklıma gelmedi değil, sonuç olarak aklıma forumun bunu desteklemeyeceği gelince kendi kendimi geçiştirdim. :)

Edit: Fikir geliştirmekten öte fikri örneklendirmişsin. Yanılmıyorsam o gördüğün yıldızcıkları da (*) yöneticiler koyuyordu.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 25/11/2006 :  00:19:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada acaba bu forum neyi destekliyor ya?Yakında üye bile olunamayacak neden FORUM DESTEKLEMİYO abi şeklinde:))

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000