|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 19/11/2006 : 03:38:39
|
Forum yönetimi olarak, aşırı katı değiliz, resmiyet uygulamıyoruz, kanaatindeyim. Herhangi bir şekilde burası "sistem" değil. Çünkü burası bir anlamda sizlerle varoluyor. Adam akıllı öneride/eleştiride bulunan kimseye de "beğenmiyorsan, git!" demişliğimiz yoktur, olmaz da.
Avaris, direkt "anlamsız" diye kestirip atıyorsun. Sen de haklısın, anlıyorum. Sana göre içerik önemli, pakedin ne önemi var. Foruma üç-beş ekstra özellik dışında çok da peşinde değilim resim koyma eklentisinin belki ancak avatar, ama mevzuyu üyeler açısından yorumlamaya çalışıyorum.
------------- Forum haricinde msnden görüştüğüm insanlar var aramızda. Forumdaki konuşmalarıyla msn konuşmalarının tarzları tutmuyor birbirlerini. Demek ki çabalanılıyor.. Belki bu bulunduğu statüden kaynaklanıyordur. Neyse.. -------------
Hayda. Arkadaşlarımın arasında takındığım tavır ile ailemin arasında takındığım tavır da değişiyor haliyle. İki yüzlüyüm sanırım? Ne alâka yahu. İnsanlar konumlarına, yerlerine göre elbet üslup değiştireceklerdir. Ama bunun "yönetici" sıfatımla ilgisi yok. Bu benim direkt karakterimle ilgili. Zira burada beni gerçek hayatta hiç tanımayan, samimiyetim az veya olmayan insanların arasındayım ve ona göre davranmalıyım (saygı, anlam, üslup, vb.) (düşüncesindeyim). |
 |
|
NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785 |
İletim - 19/11/2006 : 03:48:21
|
İletime cümle cümle cevap yazmak yerine bir bütün olarak algılasanız daha mantıklı olurdu bence.
Gri ve siyah derken özellikle renkleri vurgulamak istemedim, gri ve siyah resimler de olsa hoş olabilir (:
Böyle bir şeyden dolayı beyninin endorfin salgılamayacığına sevindim. Daha iyi bir mizah anlayışının olduğuna eminim.
Üye kaybetmekten kastım da "üye kaybetme kaygısı" değildi. Anlaşılır yazdığımı sanıyordum -yani tam olarak ne demek istediğimi açıklıycak bir yazıydı ama tabi ki herkes anlamak istediği şekilde anlayıp ona göre cevap verebilir-
Keşke "lak lak" etseydin de daha okunulası bir yazı olsaydı Deniz Abi.
Çok esnek ve incesin teşkür ;)
X 100 -çok mu cıvıttım şimdi ben?-
---------------- Edit: Onu yazarken özellikle birini, hele de seni kastetmemiştim Ivan ki konuşmuşluğum da yok seninle. Fakat dediğinde kendine göre haklısın fazla genel bakmışım o olaya. ----------------- Edit2: (Taksit taksit değil de birden yazsan daha iyi olurdu sanki.) Yazılı değil teknik sınırlamadan bahsediyordum ben. Cümle cümle cevap vermekten de yoruldum. Geçen sene edindiğim arkadaşlar vardı sitede, hepsi gitti. Yeterince açık mı?
|
 |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 19/11/2006 : 03:49:35
|
Altuğ yazdıklarımı okuyup, cevap yazar mısın lütfen? Anlamsız demedim. Kestirip de atmıyorum. İstenen şey riskli ve "masraflı". İyi bir neden görmediğim sürece koyulması taraftarı değilim diyorum. Süs meraklısı değilim evet. Ama önyargılarımdan hareketle ne konuşuyorum ne de yönetim yapıyorum ben burada. Öyle olsa solda gördüğünüz o avatar ve cicili bicili yıldızları kaldırsın diye Kaan'ın başının etini yerdim şimdiye kadar.
Bu forumda resim kullanılabiliyordu. Ve kaldırıldı. Bu benim "sadelik" takıntımdan dolayı da olmadı. Nedenleri vardı...
---
Edit: Sadist değilim. Her cevap gönderdiğimde yeni mesaj görmesem, tekrar mesajı düzenlemek zorunda kalmam herhalde. Teknik sınırlamanın da sınırı var. Henüm resim içeriğini algılayıp sınırlayacak bir teknoloji tam anlamıyla oturmuş değil. En fazla resmin teknik özelliklerine göre sınırlayabilirsiniz. Geçen seneki arkadaşlarının gitmiş olması ile resim konusunun ne alakası olduğunu hala göremedim. Benim de geçen seneye göre çok daha yoğun işlerim var. O yüzden resim eklenmesin! Nasıl oldu mu?
Altuğ'un alttaki mesajına da buradan vereyim de fantazi yapmış olalım: "anlamsız" genel manada idi. Yoksa 18+ forumda da "anlam" bulunabilir istenirse. Hayatı kolaylaştıracak özellikler daha "anlamlı" oluyor ama. Mesela "sticky" mesaj, ya da "kişisel" mesaj, ya da biz yöneticilerin işini çok daha kolaylaştıracak pek çok özellik gibi. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 19/11/2006 : 03:54:31
|
Okuyorum uzun uzun, takipçinim.
"Forumla ilgilenmek anlamsız özellikler eklemek midir?" Buna hitaben yazdım.
İmzaya albüm yapar gibi resim eklenilsine değil benim lafım. İsteyene avatar'a. |
 |
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
|
Konu  |
|
|
|
|