Çok uzun bir özet olmuş,bu böyle kısaltılabilir: * Forumda genel olarak resim kavramının bir üst seviyeye geçmesini isteyenler ve istemeyenler var. *Yöneticiler uygun bulunan uygulamayı yapacaklar...
Ben "kaydadeğer" bir tartışma göremiyorum. Ortada "resim koyabilsek ne kadar *cool* olurdu di mi?" tarzı bir muhabbet dönüyor. Resim eklemenin olası suistimallerini gözardı etmemize neden olabilecek faydalarını sıralamaya başladığınızda kaydetmeye değer bulacağım sanırım. "Güzel" görünecek olması yeterli değil.
İncelediğim kadarıyla öle **cool** diye bir kelime,ona benzer bir kelime yada o tip bir muhabbet yok sadece resmin güzel olacağını vurgulamak istedik...
insanları olushturan 3 sheyden biri isim cisim resim
-
aslında görünen ama görülemeyen bir şeyi, görülür halde somutlaması en önemli özelliğidir resimin.
-
herseye ragmen bir resim cizmek istiyorum.. ister gri olsun ister siyahla beyaz.. kocaman bir karanlikta,bembeyaz bir gul cizebilirim.. iste o zaman.. hayat benden daha acimasiz olamaz..
-
cisimler dünyasının, düşünceler dünyasındaki iz düşümü...
İnsan isim, cisim ve resimdir ha? Vay. Ne kadar dokunaklı. Demek ki şu anda sen yoksun (ya da insan değilsin, artık nasıl alırsanız). Ne ismin var ortada, ne cismin, ne de resmin. Karşımda duran sıfır ve birlerden oluşan bir yazıdan ibaretsin.