|
Yazar |
Konu  |
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 25/11/2006 : 13:25:13
|
alıntı: CRAYZZY tarafından yazılan:
O zaman Baygitarla evelenen fabrikatör Necmi Bey'in kızı Necla yolda yürürken araba çarpar ve ölür buna dayanamayan Baygitar kendini kayalıklardan aşağıya bırakır...
ERLER FİLM SUNDU
Niye aşağıya atlıyayım ki??Yeni bir hatun buluruz olur biter:) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 25/11/2006 : 13:48:59
|
Eeehh sana da birşey beğendiremiyoruz, kendi filmini kendin çek :) |
 |
|
Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298 |
İletim - 25/11/2006 : 13:57:50
|
Haklısın:)Hadi senin istediğin olsun.Mutlu mesut yaşıyalım Necla ile!!Aaaa!!Necla olmamış!!Biraz daha modern bir isim:)) |
En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir! -------------------------
|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 25/11/2006 : 19:30:44
|
alıntı: Baygitar tarafından yazılan:
Haklısın:)Hadi senin istediğin olsun.Mutlu mesut yaşıyalım Necla ile!!Aaaa!!Necla olmamış!!Biraz daha modern bir isim:))
Bu nasıl? (Tabi ciddiye almayın böyle bir isim yok) Neclabinlemanbinşükriyebinfatmabinaliyebinfarabi |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 25/11/2006 : 21:05:54
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Baygıtar, fabrikatör Necmi beyin kızı Necla ile evlendi, gözlerini ameliyat ettirdi. Sonsuza dek mutluca yaşadılar.
ERLER FİLM SUNDU :P
hehe çok komik yaa |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|