AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Google
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 06/11/2006 :  18:39:04  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaaa arkadaşlar googlede oraya bi harf yazınca önceden yazdıkların çıko ama ben onun çıkmasını istemiyorum bunun çözümü var mı yaa bilen varsa bi yardım edin lütfen sinir oluom ona...

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 06/11/2006 :  19:32:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Keşke hangi browser kullandığınızı da söyleseniz.

Internet Explorer için, ayarlar altında Content kısmından Auto-Complete ile ilgili kısmı kurcalayın. Bunu kapatırsanız bundan sonra yazacaklarınız kaydedilmez. Eskileri silmek için de General altında biryerlerde Forms gibi birşey olmalı.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391

İletim - 06/11/2006 :  19:57:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok kolay...
Yazdıklarının görünmesini istemiyorsan o yazı yazma kutusunun üstüne bir kere mausla tıkla, orada önceki yazdıkların görünecek. Görünen yazının üstüne mausu tut(diyelim ki önceden "mustafa" yazmışsın, mustafa yazısının üstüne mausu tut ama basma) klavyede enter'ın sağ tarafında "delete" diye bir tuş var, ona bas silinir(unutma, mausu yazının üstüne tutacaksın, sonra klavyede delete tuşuna basacaksın, hepsini tek tek delete yapıcaksın uğraşıp)

If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 06/11/2006 :  22:43:21  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederm yardım ettiğiniz için
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 06/11/2006 :  22:44:37  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
firefox'ta ise araçlar(options?)-->özel verileri temizle (clean personal data ? )-->tarama geçmişi ile kayıtlı form bilgilerini sil tamam

not: Türkçe firefox kullanıyorum İngilizcesini bilmiyorum

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 06/11/2006 :  22:48:37  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben internet explorer kullanıyırum ama yinede saol
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000