|
Yazar |
Konu  |
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 06/11/2006 : 18:39:04
|
Yaaa arkadaşlar googlede oraya bi harf yazınca önceden yazdıkların çıko ama ben onun çıkmasını istemiyorum bunun çözümü var mı yaa bilen varsa bi yardım edin lütfen sinir oluom ona... |
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 06/11/2006 : 19:32:25
|
Keşke hangi browser kullandığınızı da söyleseniz.
Internet Explorer için, ayarlar altında Content kısmından Auto-Complete ile ilgili kısmı kurcalayın. Bunu kapatırsanız bundan sonra yazacaklarınız kaydedilmez. Eskileri silmek için de General altında biryerlerde Forms gibi birşey olmalı. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 06/11/2006 : 19:57:00
|
Çok kolay... Yazdıklarının görünmesini istemiyorsan o yazı yazma kutusunun üstüne bir kere mausla tıkla, orada önceki yazdıkların görünecek. Görünen yazının üstüne mausu tut(diyelim ki önceden "mustafa" yazmışsın, mustafa yazısının üstüne mausu tut ama basma) klavyede enter'ın sağ tarafında "delete" diye bir tuş var, ona bas silinir(unutma, mausu yazının üstüne tutacaksın, sonra klavyede delete tuşuna basacaksın, hepsini tek tek delete yapıcaksın uğraşıp) |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 06/11/2006 : 22:43:21
|
Teşekkür ederm yardım ettiğiniz için |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 06/11/2006 : 22:44:37
|
firefox'ta ise araçlar(options?)-->özel verileri temizle (clean personal data ? )-->tarama geçmişi ile kayıtlı form bilgilerini sil tamam
not: Türkçe firefox kullanıyorum İngilizcesini bilmiyorum |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308 |
İletim - 06/11/2006 : 22:48:37
|
ben internet explorer kullanıyırum ama yinede saol |
 |
|
Konu  |