Gmail hesabıma program atıyordum. Programı attıktan sonra bi bakayım dedim. İlk gördüğümde şaka sandım ama meğer Gmail, dosyayı virüs taramasından geçiremediği için böyle bir yazı yazmış. Sizin başınıza da böylesi geldi mi? Gmail'in de gerçek yüzünü öğrendik artık
Ehehh abi senin ki huy değiştirmiş herhalde :):) Ben İngilizce kullandığım için rastlamadım henüz, ama benim ki delikanlı zaten öyle ayyli falan olmaz biz de :):)
Ya sormayın arkadaşlar. Ben ilk başta şaka sandım ama bi baktım Gmail in kendi sistem mesajı ya. Gmail in türkçe dil merkezinde çalışan arkadaşı çok merak ediyorum. Eminim bayandır kendisi.
Şimdi tekrar kontrol ettim yine aynı mesajı veriyor ya :))
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."