blown engine motoru çok fazla zorladığın zaman olur. orta yarışlardan sonra 5 vitesli arabalarda etap sonuna ayağın gazda gitmek neredeyse imkansız (nitro kullanmak hepten mantıksız) haliyle 6 vitesli bir araba almanı tavsiye ederim. blown engineden kurtulmak için hararet çizgisi kırmızıya ulaştığında ya gazı keseceksin yada mümkünse vitesi artıracaksın. modifiye tiplerini açmak içinse underground bölümünde ilerlemen lazım. yanılmıyorsam yüz. yarış cıvarı hepsi açılıyordu. yanlız araba üstündeki boyalar filan SP ile açılıyo. oynadıkça görürsün yav panik yapma :))
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
blown engine motoru çok fazla zorladığın zaman olur. orta yarışlardan sonra 5 vitesli arabalarda etap sonuna ayağın gazda gitmek neredeyse imkansız (nitro kullanmak hepten mantıksız) haliyle 6 vitesli bir araba almanı tavsiye ederim. blown engineden kurtulmak için hararet çizgisi kırmızıya ulaştığında ya gazı keseceksin yada mümkünse vitesi artıracaksın. modifiye tiplerini açmak içinse underground bölümünde ilerlemen lazım. yanılmıyorsam yüz. yarış cıvarı hepsi açılıyordu. yanlız araba üstündeki boyalar filan SP ile açılıyo. oynadıkça görürsün yav panik yapma :))
Ya shadowwalker abi bana kaçıncı yarışta olduğumuzu nerden görebileceğimizi söylermisin statics menüde bişeyler war ama bilmiom. Bide bana kalkışı ii bi araba önerebilirmisiniz. Saygılarımla...
EEE kimse bilmiomu...Neyse ben tekrar ediim arkadaşlar kaçıncı yarışta olduğumuzu nerden öğreneyoruz bilen warsa söölesin(ki benim dışımda herkes kesin biliyo :) )... Şimdiden sağolun...
valal oyunda kaçyarış var bilmiyorum ama oyunu bitirdim morelinizi bozmak gibi olmasın ama pek görkemli bi sonu yok =) neyse sonda bi yarışvardı o beni baya zorladı ama bir kaynaktan kaptığım bilgiye göre oyunu hilesiz bitirdim =) bunu sizlede paylaşıyım.
bence çok mantıksız bişey ama yapmışlar işte sen arabanı güçlendirdikçe(modifiye ettikçe) adamlarda güçlendiriyo bunu anladık ama arabandaki modifiyeleri çıkarınca adamlarda çıkarıyor =) bende son yarışı bu şekilde kazandım yani modifiyeleri çıkartıp bitek nitro takılıydı neyse umarım içinize.
Ayrıca hile yapmanız pek bişey ifade etmiyor oyunda çünkü deminde dediğim gibi sen arabanı güzelleştiriyosun adamlarda =) Sevgiler Saygılar benden...