AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed underground
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 4

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 23/01/2004 :  19:24:27  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
blown engine motoru çok fazla zorladığın zaman olur. orta yarışlardan sonra 5 vitesli arabalarda etap sonuna ayağın gazda gitmek neredeyse imkansız (nitro kullanmak hepten mantıksız) haliyle 6 vitesli bir araba almanı tavsiye ederim. blown engineden kurtulmak için hararet çizgisi kırmızıya ulaştığında ya gazı keseceksin yada mümkünse vitesi artıracaksın. modifiye tiplerini açmak içinse underground bölümünde ilerlemen lazım. yanılmıyorsam yüz. yarış cıvarı hepsi açılıyordu. yanlız araba üstündeki boyalar filan SP ile açılıyo. oynadıkça görürsün yav panik yapma :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 24/01/2004 :  08:09:14  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
shadowwalker tarafından yazılan:

blown engine motoru çok fazla zorladığın zaman olur. orta yarışlardan sonra 5 vitesli arabalarda etap sonuna ayağın gazda gitmek neredeyse imkansız (nitro kullanmak hepten mantıksız) haliyle 6 vitesli bir araba almanı tavsiye ederim. blown engineden kurtulmak için hararet çizgisi kırmızıya ulaştığında ya gazı keseceksin yada mümkünse vitesi artıracaksın. modifiye tiplerini açmak içinse underground bölümünde ilerlemen lazım. yanılmıyorsam yüz. yarış cıvarı hepsi açılıyordu. yanlız araba üstündeki boyalar filan SP ile açılıyo. oynadıkça görürsün yav panik yapma :))

Ya shadowwalker abi bana kaçıncı yarışta olduğumuzu nerden görebileceğimizi söylermisin statics menüde bişeyler war ama bilmiom. Bide bana kalkışı ii bi araba önerebilirmisiniz.
Saygılarımla...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 25/01/2004 :  20:29:12  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
EEE kimse bilmiomu...Neyse ben tekrar ediim arkadaşlar kaçıncı yarışta olduğumuzu nerden öğreneyoruz bilen warsa söölesin(ki benim dışımda herkes kesin biliyo :) )...
Şimdiden sağolun...
Sayfanın En Üstüne Git

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 26/01/2004 :  11:12:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
major bende senle aynı kaderi paylaşıyorum yaa nerden görüyorsunuz kaçıncı yarışta olduğunuzu teker teker yarışları saymıyoruz herhalde
Sayfanın En Üstüne Git

TeXaS
Üye

Turkey
İleti 29

İletim - 26/01/2004 :  11:24:24  Bilgileri Göster  TeXaS'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valal oyunda kaçyarış var bilmiyorum ama oyunu bitirdim morelinizi bozmak gibi olmasın ama pek görkemli bi sonu yok =) neyse sonda bi yarışvardı o beni baya zorladı ama bir kaynaktan kaptığım bilgiye göre oyunu hilesiz bitirdim =) bunu sizlede paylaşıyım.

bence çok mantıksız bişey ama yapmışlar işte sen arabanı güçlendirdikçe(modifiye ettikçe) adamlarda güçlendiriyo bunu anladık ama arabandaki modifiyeleri çıkarınca adamlarda çıkarıyor =) bende son yarışı bu şekilde kazandım yani modifiyeleri çıkartıp bitek nitro takılıydı neyse umarım içinize.

Ayrıca hile yapmanız pek bişey ifade etmiyor oyunda çünkü deminde dediğim gibi sen arabanı güzelleştiriyosun adamlarda =)
Sevgiler Saygılar benden...

Bencillik yapmayın bildiklerinizi paylaşın kefenin cebi yok...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000