AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed underground
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 4

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 03/01/2004 :  16:46:49  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Gerçi onun yazdığı da tam doğru gibi değil. Dediğin gibi 20 kere denemiş anca bir tanesinde çalıştırabilmiş. Oyunu yükleyip bakabilsek hileleri deneyeceğiz de hdd'de yer yok

Şuan evde değilim, bu nedenle detaylı bi' arama yapamıyorum, şimdi kullandığım bilgisayar II.Dünya Savaşı'ndan kalma tanklara benziyor, internete bile girerken çok zorlandım... Evdeyken bi' bakarım ben olaya, bakalım cidden 20 kez mi denemem gerekecek?(Benim de hdd dolu olabilir, bu nedenle kesin birşey söylemek istemiyorum.) Hileleri buraya göndermek zorunda kalabilirim, çünkü şuan için geçerli bir mail adresim yok. Umarım sorun çıkmaz.

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/01/2004 :  17:20:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorun olmaz, sağol.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 05/01/2004 :  17:00:59  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Simcity'nin yöntemi işe yarıyor, tek yapmanız gereken hileleri ana menüye girdikten sonra hiç beklemeden yazmak ve ardından Enter'a(klavyeden) basmak... Eğer bekliyince çalışmayabiliyorlar ve sizde 20 kere denemek zorunda kalıyorsunuz. Şifrelerde ise bir sorun yok, onlar yanlış değil.
(Ben oyunu yükledim, bende hileler böyle çalıştı. Eğer sizde çalışmazsa bir mesaj çekmeniz yeterli olacaktır...)
-------------------
Ana Menü'ye girdikten sonra hiç beklemeden aşağıdaki hile kodlarından istediğinizi yazın ve ardından Enter'a basın:

gimmesomecircuits - Circuits yarışları açılır
gimmesomesprints - Sprint Circuits yarışları açılır
gimmesomedrag - Drag Circuits yarışları açılır
gimmeppablo - Pety Pablo yu açar
gotcharobzombie - Rob Zombie
havyamystikal - Mystikal
needmylostprophets - Lost Prophets
allmylvloneparts - Level 1 performans parçalarını açar
allmylvl2parts - Level 1 performans parçalarını açar
seemylvl2parts - Level 2 görsel görsel parçalarını açar

Araba Kodları;

119focus - Ford Focus
893neon - Neon
899eclipse - Eclipse
371impreza - Subaru Impreza
222lancer - Mitsubishi Lancher
922sentra - Hunda Isentra
667tiburon - Tiburon
777rx7 - Jeep
334mygolf - ?
350350z - ?
111skyline - ?
21miata - ?
2000s2000 - ?
889civic - ?
228supra - ?
342integra - ?
239celica - ?
C973rsx777 - ?
allmylvloneparts - ?
allmylvl2parts - ?
seemylvl2parts - ?
driftdriftbaby - ?
slidingwithstyle - ?
givemenismo - ?

-----------------

Hile kodlarını www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=nfsu linkinden aldım. Dediğim gibi onlar zaten çalışıyor...
Sayfanın En Üstüne Git

hard_devil
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 23/01/2004 :  18:23:54  Bilgileri Göster  hard_devil için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ya ben hala nfs underground hilelerini aktif hala getiremedim ya da şey drag pistinde araba 1 dk den sonra ekranda blow engine yazıyo ve motoru yanıyo neden yandığını biri açıklayabilirmi bana yardımcı olursanız çok sevinirim bi de nasıl diğer modifiye tiplerini açabiliyoruz style points mi lazım bi yardımcı olabilirmisiniz ACİL LÜTFEN YOKSA KAFAYI YİCEM
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/01/2004 :  18:55:13  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
hard_devil tarafından yazılan:

abi ya ben hala nfs underground hilelerini aktif hala getiremedim ya da şey drag pistinde araba 1 dk den sonra ekranda blow engine yazıyo ve motoru yanıyo neden yandığını biri açıklayabilirmi bana yardımcı olursanız çok sevinirim bi de nasıl diğer modifiye tiplerini açabiliyoruz style points mi lazım bi yardımcı olabilirmisiniz ACİL LÜTFEN YOKSA KAFAYI YİCEM

Abicim bak yukarda kardeşlerin dediklerini dene özellikle Dodo nunkini (ben denemedimama sen bi dene). Gelelim Drag Race lere bende bunla ilk seferde karşılaşmıştım abi drag da a(ileri)ve z(geri)viteslerlen oynuyosun .Ne kadar vitesini mükemmel zamada değiştirisen o kadar hızlı gidiyorsun okey. Modifiye tiplerini açmak için gereken şey bol bol style points.
Saygılarımla...
Umarım işe yaramışımdır...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000