Gerçi onun yazdığı da tam doğru gibi değil. Dediğin gibi 20 kere denemiş anca bir tanesinde çalıştırabilmiş. Oyunu yükleyip bakabilsek hileleri deneyeceğiz de hdd'de yer yok
Şuan evde değilim, bu nedenle detaylı bi' arama yapamıyorum, şimdi kullandığım bilgisayar II.Dünya Savaşı'ndan kalma tanklara benziyor, internete bile girerken çok zorlandım... Evdeyken bi' bakarım ben olaya, bakalım cidden 20 kez mi denemem gerekecek?(Benim de hdd dolu olabilir, bu nedenle kesin birşey söylemek istemiyorum.) Hileleri buraya göndermek zorunda kalabilirim, çünkü şuan için geçerli bir mail adresim yok. Umarım sorun çıkmaz.
Simcity'nin yöntemi işe yarıyor, tek yapmanız gereken hileleri ana menüye girdikten sonra hiç beklemeden yazmak ve ardından Enter'a(klavyeden) basmak... Eğer bekliyince çalışmayabiliyorlar ve sizde 20 kere denemek zorunda kalıyorsunuz. Şifrelerde ise bir sorun yok, onlar yanlış değil. (Ben oyunu yükledim, bende hileler böyle çalıştı. Eğer sizde çalışmazsa bir mesaj çekmeniz yeterli olacaktır...) ------------------- Ana Menü'ye girdikten sonra hiç beklemeden aşağıdaki hile kodlarından istediğinizi yazın ve ardından Enter'a basın:
abi ya ben hala nfs underground hilelerini aktif hala getiremedim ya da şey drag pistinde araba 1 dk den sonra ekranda blow engine yazıyo ve motoru yanıyo neden yandığını biri açıklayabilirmi bana yardımcı olursanız çok sevinirim bi de nasıl diğer modifiye tiplerini açabiliyoruz style points mi lazım bi yardımcı olabilirmisiniz ACİL LÜTFEN YOKSA KAFAYI YİCEM
abi ya ben hala nfs underground hilelerini aktif hala getiremedim ya da şey drag pistinde araba 1 dk den sonra ekranda blow engine yazıyo ve motoru yanıyo neden yandığını biri açıklayabilirmi bana yardımcı olursanız çok sevinirim bi de nasıl diğer modifiye tiplerini açabiliyoruz style points mi lazım bi yardımcı olabilirmisiniz ACİL LÜTFEN YOKSA KAFAYI YİCEM
Abicim bak yukarda kardeşlerin dediklerini dene özellikle Dodo nunkini (ben denemedimama sen bi dene). Gelelim Drag Race lere bende bunla ilk seferde karşılaşmıştım abi drag da a(ileri)ve z(geri)viteslerlen oynuyosun .Ne kadar vitesini mükemmel zamada değiştirisen o kadar hızlı gidiyorsun okey. Modifiye tiplerini açmak için gereken şey bol bol style points. Saygılarımla... Umarım işe yaramışımdır...