AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 need for speed underground
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 4

sedal
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/01/2004 :  21:01:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun hilelerini yapan varsa bana nasıl yaptığınızı söyleyin

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 02/01/2004 :  21:48:14  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun ana menüsünde Statics Menu adlı yere git. Ardından Delete tuşuna basarak geri dön ve sitede mevcut NFS: Underground hilelerini yaz...

Bunlar zaten sitede vardı, hileler bölümüne girsen rahatça görebilirdin.
Sayfanın En Üstüne Git

Melih
Üye

Turkey
İleti 236

İletim - 03/01/2004 :  11:11:23  Bilgileri Göster  Melih'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi delete tuşuna basmaya gerek yok niye yazıyosunuzki
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/01/2004 :  14:32:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birisi oyunun hilelerinin doğru hallerini yazıp bize yollarsa sevinirim. Sitedeki hileler gördüğüm kadarıyla yanlışmış. Onları düzeltelim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 03/01/2004 :  15:46:26  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------

hileler için statics e girin backspace ile geri gelin delete ye bas1p sifreyi girin böyle olmazsa ana menüde iken sifreyi aynen girin enter a bas1n ben bir iki kez böyle çal1st1rd1m yani 20 kere yazd1m 1 kere ise yarad1

Bu metni bir diğer konudan aldım, Simcity gömdermiş, umarım işe yarar.(20 kez fln diyor ama işe yarayabilir...) Öte yandan ben hileleri araştırıyorum, bulunca en kısa zamanda göndermeye çalışırım.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/01/2004 :  16:12:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçi onun yazdığı da tam doğru gibi değil. Dediğin gibi 20 kere denemiş anca bir tanesinde çalıştırabilmiş. Oyunu yükleyip bakabilsek hileleri deneyeceğiz de hdd'de yer yok

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu   
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000