AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 neden bu kadar az
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 15/10/2006 :  13:20:18  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sessiz dj artık fazla zorlamasan diyorum hayır eline bi şey geçmiyor da o bakımdan istediğin rahatsızlık vermek de olabilir ama inan kimsenin rahatsız olduğu falan da yokh :))) kendini düşürüyosun bünyen nasıl kaldırıyo hayret doğrusu...

eğer siteye geri dönmek falan istiyosan kendine yeni bi nick al devam et kaldığın yerden.... şahsen ben senin bu kadar kendini düşürmene üzülüyorum... gerçekten üzülüyorum.

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 15/10/2006 :  15:18:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CnKRONDOR tarafından yazılan:

atakan26 neden bu kadar az demişsin bende merak ediyorum eziq site olduğundan olabilirmi acaba?eskideb bmyle değildi

Birader ya bir ton reklamını yaptığın gibi çek git, ya da geri geleceksen adam gibi gel. İkisini de beceremiyorsan ben seni ikiyüzlülükten kurtarırım, "gidiyorum" sözünü "gelemiyorum" şeklinde bile olsa tutman için de elimden geleni ardıma koymam.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 15/10/2006 :  16:04:45  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CnKRONDOR tarafından yazılan:

atakan26 neden bu kadar az demişsin bende merak ediyorum eziq site olduğundan olabilirmi acaba?eskideb bmyle değildi

Evet biz eziğiz senin gibi de muhterem bir şahısın burada olması abes kaçar sen en iyisi kendi seviyende bir yerde takıl hem sen rahatla hem de biz ;)

Bu forumda aslında Psikolog olsa iyi olacak bir de bölüm açılır "Sorunları olan şahıslara yönelik" diye bütün gün uzman eşliğinde dertlerini orada yazar,kendilerini deşarj ederler böylelikle burayada bulaşmazlar :))

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

CnKRONDOR
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 15/10/2006 :  18:19:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
offfffffff kardeşim her önüne gelene sessiz_dj kimn o bbe saçmalamayın ip kontrol edin konuşun..
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 15/10/2006 :  18:22:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eziğin biriydi takma sen kafana..Geldiği gibi gitti(!) veya hala fake nicklerle ezik dediği sitelere giriyordur..Belli mi olur değil mi?..Ezik demişsin siteye,bu siteye girip yorum yaptığana göre sen ne oluyorsun?Sadece merak ettiğim için soruyorum..Yoksa sana ezik diyerek eziklere hakarette bulunmak gibi bir terbiyesizliği asla yapmam:))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000