sessiz dj artık fazla zorlamasan diyorum hayır eline bi şey geçmiyor da o bakımdan istediğin rahatsızlık vermek de olabilir ama inan kimsenin rahatsız olduğu falan da yokh :))) kendini düşürüyosun bünyen nasıl kaldırıyo hayret doğrusu...
eğer siteye geri dönmek falan istiyosan kendine yeni bi nick al devam et kaldığın yerden.... şahsen ben senin bu kadar kendini düşürmene üzülüyorum... gerçekten üzülüyorum.
atlayanbaba... {{{Yalan ne kadar büyük olursa. İnananda o kadar çok olur......}}}
atakan26 neden bu kadar az demişsin bende merak ediyorum eziq site olduğundan olabilirmi acaba?eskideb bmyle değildi
Birader ya bir ton reklamını yaptığın gibi çek git, ya da geri geleceksen adam gibi gel. İkisini de beceremiyorsan ben seni ikiyüzlülükten kurtarırım, "gidiyorum" sözünü "gelemiyorum" şeklinde bile olsa tutman için de elimden geleni ardıma koymam.
atakan26 neden bu kadar az demişsin bende merak ediyorum eziq site olduğundan olabilirmi acaba?eskideb bmyle değildi
Evet biz eziğiz senin gibi de muhterem bir şahısın burada olması abes kaçar sen en iyisi kendi seviyende bir yerde takıl hem sen rahatla hem de biz ;)
Bu forumda aslında Psikolog olsa iyi olacak bir de bölüm açılır "Sorunları olan şahıslara yönelik" diye bütün gün uzman eşliğinde dertlerini orada yazar,kendilerini deşarj ederler böylelikle burayada bulaşmazlar :))
Eziğin biriydi takma sen kafana..Geldiği gibi gitti(!) veya hala fake nicklerle ezik dediği sitelere giriyordur..Belli mi olur değil mi?..Ezik demişsin siteye,bu siteye girip yorum yaptığana göre sen ne oluyorsun?Sadece merak ettiğim için soruyorum..Yoksa sana ezik diyerek eziklere hakarette bulunmak gibi bir terbiyesizliği asla yapmam:))