Oyun dışı bölümlerin artmasına ben direk muhalefetim onu söyleyeyim de. Bu hali yeter de artar bana göre.
Bir de aynı anda çevrimiçi olan insan sayısı ne işimize yarıyor? IRC değil ki burası? Aksine aynı anda çevrimiçi olmadan iletişim kurabilmek için yaratılmış bir ortam.
Oyunsitesini tamamen forum sitesine çevirmekten öteye gitmeyecektir yeni bölümler açılması. Amaç forumun değil sitenin aktif olmasını sağlamak olmalı bence. Ancak üzülerek söylüyorum ki foruma bile girdiğimde oyunla ilgili hiç birşeye bakmıyorum bile. Eski oyunların hileleri ve incelemelerinden başka oyunsal özelliği neredeyse kalmamış bir site haline geldi. Nedenini bilmiyorum; sorulduğu zaman da kişisel yoğunluklardan bahsediliyor. Doğal olarak birşey diyemez kimse ama vaziyetin hiç de iyi olmadığını görebiliyoruz.
Zamanında ilgili arkadaşlar incelemeler,hileler,önincelemeleri yapıp yollasınlar beraber bişeyler yapalım diyerek başlattığım halkçı hareket bile havada kalmıştı, sonuç olarak gerçek oyuncuların artık siteye uğramayı kestiği görüşündeyim. 90lı yılların oyuncuları için ahahnegüzelgünlerdisitesi olarak muhabbet edilebilir hale gelmez umarım burası. Patronun haricinde 20 yazar var gözüküyor ama gözüküyor işte...