|
Yazar |
Konu  |
atakan26
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/10/2006 : 20:16:06
|
6-7 yıllık sitede 5-10 kişinin bulunması beni çıldırtıyor başka kötü sitelere bakıyorum 1-2 yıllık onda bile 20-30 kişi çevrimiçi buna bir aile olarak el atlım arkadaşlar...
deliricem  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 08/10/2006 : 21:07:58
|
Ne yapalım elimizde pankartlarla yürüyüşemi geçelim?Farkındaysan okullar açık ve buraya giren şahısların büyük çoğunluğu öğrenci buna bir kısım yöneticilerde dahil hem ayrıca 5-10 kişi girse bile kimi konular güncelliğini koruyor kimin ne zaman boş vakti oluyorsa aktif olarak sitede gözüküyorlar zaten.. |
*CK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 08/10/2006 : 21:36:28
|
OyunSitesi'ni sadece "forum" olarak düşünmeyin. Ama bu durumdan ne yazık ki bizim (yazar ekibi) payımız büyük aslında. İstiyoruz ki siteyi -forumu değil siteyi- her gün güncel tutabilelim, incelemeler, haberler, hileler, tam çözümler vs.vs. ama kendi öncelikli işlerimizden bir türlü zaman yaratamıyoruz, ilgilenemiyoruz düzenli olarak. Eğer sıkı bir çalışma ile devir daimi sağlayabilirsek bu doğru orantıda forumu da etkileyecektir görüşündeyim.
Ayrıca hazır konu açıldı, sizce forumdaki mesaj (kaliteli olanlarından tabii) trafiğini arttırabilmek için ne tür bölümler açılabilir? |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 08/10/2006 : 22:09:58
|
Eğitime yönelik; Matematik,Satranç,Tarih forumları; bir de üyelerin çoğunluğu öğrenci olduğu için, aklına takılan her türlü ders konusunu kapsayan bir forum açılabilir diye düşünüyorum. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/10/2006 : 22:23:01
|
müzikle ilgili bi bölüm açılsa ii olurdu bende.bu bölüm içinde rock,metal,hiphop gibi katagoriler olur ve bu katagoriler içinde o bölüme ait santçılar gruplar tartışılır.müziklerin sözleri bulunur,yabancı şarkıların çevirleri ve konser tarihleri yer alır.ayrıca böyle bi bölüm açılırsa bu bölüm için bilgi toplar konser zamnlarını yazarım.son olarak yabancı şarkıların çevirilerinide bulurum. çok dağınık yazdım ama olsun :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 09/10/2006 : 01:05:35
|
Hmm tamam, siz aklınıza geldikçe ekleyin, bu haftasonu Krondor da geldiğinde bir bakarız neler yapabileceğimize... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|