AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 hareketli
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

gandalfw
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 20/09/2006 :  13:58:41  Bilgileri Göster  gandalfw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar msn de nasıl hareketli olabileceğimi anlatırmısınız live msn kullanıom teşekkürler

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 20/09/2006 :  14:37:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://mobile.msn.com/?lc=EN-US adlı adrese gir. Alttan;
Get MSN on your mobile phone!
Join Now' a tıkla, çıkan sayfadan e-posta adresi ve şifreni kullanarak giriş yap, çıkan sayfadan Wireless service provider'dan "other'ı" seç sayfa yenilencek sonra Type your mobile address yazan yere e-posta adresini yazıcaksın sonra next'e tıklayacaksın, çıkan sayfadan sözleşmeyi kabul edip yine next'e tıkla, ondan sonra sana mail gelicek içindeki kodu Confirmation code: yazan yere yaz sonra yine next :) 30/40 saniye bekle, sayfa yenilencek done'e bas Msn'i bir kaç kere açıp kapat. İşte bu kadar. :)
Sayfanın En Üstüne Git

gandalfw
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 20/09/2006 :  15:31:36  Bilgileri Göster  gandalfw'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
peki ben hareketli iken yollanan cewaplar bana mail olarak mı gelcek e posta olarak yani
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 20/09/2006 :  15:35:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mail, e-posta aynı zaten. Mail olarak gelicek.
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 10/02/2007 :  18:58:44  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu yapmak da paralı mı:)
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 11/02/2007 :  01:07:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok rahad ol =)

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000