AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Intro yapımı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

emraska
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 13/12/2003 :  02:36:10  Bilgileri Göster  emraska için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Geçen gün Anim-fx diye bir intro oluşturma programı yükledim güzel bir programdı ama demo sürümüymüş save edemiyorum yaptıklarımı.Anim-fx in tam sürümünü nasıl bulabilirim ya da benzer indirebileceğim-satın alabileceğim bir program var mı?

"İ'm worse at what i do best
and for this gift i feel blessed"

gamestr
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 30/04/2006 :  17:37:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende İndirdim Onu Ama Olmadı Siteme Koyamadım
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 10/02/2007 :  19:21:29  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İntro nedir???
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 10/02/2007 :  21:26:33  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle Anim Fx flash tabanlı, hareketli yazı efektleri oluşturmanız için hoş bir programdır. Intro oluşturmaktan ziyade banner gibi hareketli unsurlar için kullanılması salık verilir. Tabi giriş için yanar dönerli birşeyler yapmak isteyeni kim tutar.

Tam sürümü için Macromedia nın sitesine bakılması tavsiye olunur...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

wise_girl
Üye

Turkey
İleti 308

İletim - 11/02/2007 :  10:53:30  Bilgileri Göster  wise_girl için bir ICQ İletisi Gönder  wise_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  wise_girl için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımm güzel bir şeye benziyor bir denesem iyi olucak:)...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000