AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 oyun projesi(öneri)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

redlight
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 16/09/2006 :  23:50:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun sims,knight online,need for speed,total war,fifa,nba gibi çok oyunun karışımı olsun.(multiplayer)
bu oyunda çoğu dünya ülkelerine ait haritada yerler mevcut.evde oturma var simsteki gibi.ev ticareti işlerine girilebiliyor.oyunda belirli yaşlarda üniversiteye gidiliyor.futbolcu,yarışçı,fizikçi,kimyacı,asker gibi meslekler seçilebiliyor.
simste olduğu gibi hijyen,tuvalet gibi şeyler bulunuyor.ayrıca buna sağlık da eklenmiş.Mahkemeler,marketler,kıyafet satan yerler bulunmaktadır.Oyun ilk başladığında yurtdışına pazarlanacak.bir tarihe kadar o ülkede en iyi oynayan kişiler cumhurbaşkanı seçilecek.ülkelerin cumhurbaşkanlığı ve halk arasında diğer ülkelerle savaş olabilecek.oyunun haritasının çok büyük olması gerekiyor.ve oyunun haritası sade değil.sular,göller,denizler de var.hastane var.karakterlerin yaşı var.ama bir yaştan bir yaşa geçmek 10-15 gün falan sürüyor.ev içinde bulunabilecek bütün malzemeler var.çeşitli çeşitliarabalar var.
oyunda chat menüsü de var.oyunda cinsel içerik bulunmamaktadır.karakterler evlenebilirler.
siz oyunda sadece bir karakteri yönlendireceksiniz.karekteriniz ölünce karakterinizi çocuğunuza bırakabilirsiniz.
oyunda karakter yapımı için göz rengi,saç rengi,yaş,ırk seçme de var.

ben kodlama bilsem bunları yaparım.sizi projeme ortak ediyorum.

redlight
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 16/09/2006 :  23:52:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaşım 14
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/09/2006 :  00:29:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir bina yapalım, süper olsun, binlerce kişi barındıracak kapasitede olsun, tüm daireleri dayalı döşeli olsun, içindeki elektronik sistem birbirine bağlı olsun ve kullanıcıların sesli talimatları ile çalışabilsin, yatağın otomatik alarmı olsun ve bu alarmdan birkaç dakika önce kahvaltıyı hazır edip masaya koysun, eve gelmeden akşam yemeğini fırına programlayıp yapsın, vs.vs...

Ben de inşaat mühendisi ve elektronikçi olsam bunları yapardım kesin :), varsa gönüllü projeme ortaktır...
Sayfanın En Üstüne Git

duckindark
Üye

İleti 42

İletim - 17/09/2006 :  10:58:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vallahi redlight nin düşüncesi süper aslında ve bu kadar güzel bi oyun yappılsa kapışılır diorum keşke bn de porfösyenl olup kod bilseedimde yapabilmeye çalşirdim en azından

TIklama..............
http://s6.gladiatus.net/game/c.php?uid=89563
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/09/2006 :  14:53:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
duckindark tarafından yazılan:

porfösyenl

Biraz sert bir eleştiri olacak ama sizin iyiliğiniz için söylüyorum, kodu falan bırakın da Türkçe yazmayı & konuşmayı geliştirin önce.
Sayfanın En Üstüne Git

redlight
Üyeliği Kilitli

İleti 0

İletim - 18/09/2006 :  15:48:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim türkçem zaten iyi.ben öylesine öyle yazıyorum.sen kendi yazım hatalarına bak
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000