AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Fayton iyi bir tercihmi ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

gamer91
Üye

Turkey
İleti 439

İletim - 13/09/2006 :  20:01:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dreamwalker özellikle bu soru sana çünkü bu sitedeki en bilgili adam sensin. Bi forumda görmüştüm, yine senin gibi bir adam herhalde adam önce Phytondan başlayın diye yazmış. Sence iyi bir tercihmi. Kullanımı kolay bir dil diyor bide.

.::Knight Online::.

Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg
Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse
Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz
Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!!
Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin
Hemen kayıt ol işkence başlasın

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 19/09/2006 :  07:28:35  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
En bilgili adam ben isem bu sitede, yanmis bu site. Sukur, ben degilim :P

Phyton'u cok az kullandim, daha cok basit scripting isleri icindi. Hatirlamiyorum bile pek birsey phyton hakkinda. Benim pek hosuma gitmedi acikcasi. Gerci cok gelisti. istersen bir dene, kendin bak. Sonucta sana herkes fakli programlama dili onerecektir. Bana kalsa visual basic bile derim ben. Sonucta ilk olay programlamanin mantigini kapmak. Yani bir bebek konusmayi ogrendikten sonra, buyudukce baska bir dil ogrenip konusabilir o dilde.
Basla bir yerden, arastirma pek diyecegim kisacasi. Phyton kolaydir, bir kac gunde ogrenilebilecek bir dildir diye bende cok sefer okudum. Ancak bende hic istek olmadigi icin, valla 2 cumle okuduktan sonra kapatiyorum dokumani :) www.phyton.org resmi sayfasi sanirim, isine yarar belki.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000