|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 10/08/2008 : 16:15:04
|
Evet yeni gelişmelerle sizlerleyim. :)
Çok ilginçtir ki ilk gittiğimde arkadaşlarıyla konuşurken geldi yanıma hoşgeldin dedi. Ertesi gün havuzda benimle konuştu hatta havuza bile itti...:) Aklım almıyor artık bi anlam veremiyorum yaptıklarına bir öyle bir böyle... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 10/08/2008 : 22:10:21
|
Kız milleti işte; ne amaçladıkları, ne düşündükleri hiç belli olmuyor :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 11/08/2008 : 00:39:05
|
Krocan ne diyosa odur, sen onu dinle... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 11/08/2008 : 15:45:48
|
alıntı: faress tarafından yazılan:
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
ohoooo ben yokken aşk acıları yaşanmış aynı benim gibi  ben itiraf etmedim ama bir arkadaşıma söylemiştim sonra tenefüsde sınıf çankalıyordu; ''İsmail,Tuğce'ye aşıkkkkkk'' 
Benimkide Öğle Olmuştu İlk :) Şimdi Taşındım Ve Tabi O Okuldanda Ayrılmakta Kaldım.Ama Onu Hala Seviyorum.Msnde Görüntülü Konuşurken Hep Gözlerimin İçi Yaşla Doluyor Ve Ona Bakınca Onunda Gözleri Biraz Yaşla Doluyor.Kader Bu Herşey Belli Olmaz :(
Anıl seninki duygusal hikayeymiş  Caner abi tecrübesizim ama bence kız sanırım sana karşı his beslemiş olabilir :) |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 30/08/2008 : 11:42:17
|
Off..Artık rüya görmekten nefret etmeye başladım..Ondan ayrıldığımdan beri çok sık rüyalarıma girmeye başladı.Tam ona sarılıyorum gerçekmiş sanıyorum onu hissediyorum ve birden uyanıyorum.Gerçekten çok koyuyor.Bir yolu olsa keşke bir daha asla rüya görmesem.Bu unutmamı çok daha güçleştiriyor.Bilinç altıma öyle bir yerleşmişki çıkartamıyorum.Tam 2 yıl geçti üstünden ama bi türlü olmuyor.[Holy Sh*t!].Ayrılma nedenimizde komik.Birbirimizi o kadar severken birden bire aniden bana karşı soğuk davranmaya başladı ve en sonunda bitti...Aldatma desen değil biliyorum.Acaba birisi bunu dolduruşamı getirdi? Bir hatamımı söyledi anlamadım ki.Ama kim ayırdıysa bizi onu görürsem bi çift lafım olacak.İçim ona karşı çok dolu.Neyse ya ne yazmışım öyle abo  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|