|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 04/08/2008 : 09:50:30
|
ohoooo ben yokken aşk acıları yaşanmış aynı benim gibi  ben itiraf etmedim ama bir arkadaşıma söylemiştim sonra tenefüsde sınıf çankalıyordu; ''İsmail,Tuğce'ye aşıkkkkkk''  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/08/2008 : 13:53:58
|
Cumartesi günü bir hafta aradan sonra gittim oraya 1 günümü orada geçirdim. 1 gün boyunca yine benimle hiç konuşmadı üstelik arkadaşlarımın yanında oturuyordu ben arkadaşlarımın yanına gittiğim zaman o kalktı gitti. Ben gelince gidiyor kısacası. Bu konuyu Türkçe öğretmenimle konuştum bu konularda gerçekten çok iyi anlıyor. Şöyle bir yorum yaptı:
Seni kafasında bitirmiş olsa ve seni hiç tınlamasa oradan ayrılmazdı çünkü kimse tınlamadığı biri için bulunduğu ortamı terketmez. Belli ki senin ilgine alışmış ve şimdi sen kendini geri çekince sana sinirlenmiş. Sinirlenmesi de iyi birşey demek ki kafasında sonuçlandırmamış hiçbirşeyi dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Hocamın dedikleri bana da baya yakın geldi çünkü daha önce o kızla yaptığım konuşmalarda laf arasında bana söylemişti ben önem vermediğim biri için bulunduğum ortamdan ayrılmam diye. Bence olumlu birşey bu sizinde düşüncenizi merak ediyorum. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 10/08/2008 : 01:46:09
|
Ohoo, yorum mu bekliyorsun bunların üzerine. Her şey açık zaten :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 10/08/2008 : 03:04:26
|
Katılmamak elde değil =) |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 10/08/2008 : 10:30:45
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
ohoooo ben yokken aşk acıları yaşanmış aynı benim gibi  ben itiraf etmedim ama bir arkadaşıma söylemiştim sonra tenefüsde sınıf çankalıyordu; ''İsmail,Tuğce'ye aşıkkkkkk'' 
Benimkide Öğle Olmuştu İlk :) Şimdi Taşındım Ve Tabi O Okuldanda Ayrılmakta Kaldım.Ama Onu Hala Seviyorum.Msnde Görüntülü Konuşurken Hep Gözlerimin İçi Yaşla Doluyor Ve Ona Bakınca Onunda Gözleri Biraz Yaşla Doluyor.Kader Bu Herşey Belli Olmaz :( |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|