AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 Tomb Raider: Angel Of Darkness'da sorun donma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Krik
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 11/02/2004 :  15:26:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
böceği öldürdüm.lara ile devam ediyorum,fakat bir kapı var çok çabuk kapanıyor yetişemiyorum,nasıl yardım edebilirsiniz bana

BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK
Sayfanın En Üstüne Git

EowyN
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 11/02/2004 :  19:47:18  Bilgileri Göster  EowyN için bir ICQ İletisi Gönder  EowyN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
aslı tarafından yazılan:

arklar ben aodu gecen ay bıtırdım ama 2.defa oynuorum cok harıka cunku bı sorunu olan varsa bana danısabılır bye ve ii elenceler

yaaa bana yardım please.... kırmısı hayalet ar bitane içinden flam geçio.. onu geçemiom... orda heykel gibe bşeler war bide elinde bşi tutyolar mavi ışığı yanıo yaklaşınca sönüo alamıomlütfen yardım et

yok imza mimza
Sayfanın En Üstüne Git

LaMBaCiNi
Üye

İleti 3

İletim - 11/02/2004 :  20:12:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cildiracam tomb raider manyagi olarak tum serisini bitirdim ama angel of darkneste su pawnshopa girince oyundan atiyor beni pasaport bende ama iceri giremiyorum birisi bana savesini yollarsa cok ama cok sevinirim.yada hemen sonraki bolumun savesini yollayin yada ikisinide yollayin zaten kucuk bi dosya.yada bolum gecmenin hilesi falan varsa verin o oyunu bitiremezsem olecem.gecende saat sabahin 5 inde pc yi balkondan asagi atacaktim tomb raider calistirmayan pc pcmidirrrr.128 gf 5200 ekran karti var 512 ram niye atiyo anlamadim.neyse sopzun ozeti ya birisi su pasportu aldiktan sonraki pawnshopa girdigimizde herifin cesedini buldugumuz bolumu saveleyip gondersin yada
Level 11 Louvre Storm Drains (Louvrenin kanalizsayonları) bu bolumu cok tesekkur edecem ona.plsssssss
lamba_cini@mynet.com mail adresim...
Sayfanın En Üstüne Git

aslı
Üye

İleti 36

İletim - 13/02/2004 :  23:40:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
EowyN tarafından yazılan:

alıntı:
aslı tarafından yazılan:

arklar ben aodu gecen ay bıtırdım ama 2.defa oynuorum cok harıka cunku bı sorunu olan varsa bana danısabılır bye ve ii elenceler

yaaa bana yardım please.... kırmısı hayalet ar bitane içinden flam geçio.. onu geçemiom... orda heykel gibe bşeler war bide elinde bşi tutyolar mavi ışığı yanıo yaklaşınca sönüo alamıomlütfen yardım et

bu bolumde yapabılecegın emekleyerek tek sey mavi ısıga yaklasabıldıgın kadar yaklas shotgunla hayalete ates et hayaletten ses cıkmadıgı anda hemen sılahı yerıne koy ve el cıktıgında ısıgı al baska bı yol yok uzgunum denemk zorundasın
Sayfanın En Üstüne Git

halilersoy
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 23/02/2004 :  01:23:08  Bilgileri Göster  halilersoy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese selamlar tomb raıder 5'te bi deniz altındayım aşçıyı falan da geçtim ve deniz altı elbiseleri var ama lara giymiyor veya birşey eksik ..
denizaltıdan nasıl kurtulabilirim bana yardımcı olursanız çok iyi olucak

halil
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000