aslı yada krik oyunu bugün yeniden yükledimde:))ya şu dolaptaki gaz maskelerini alamıoz da niye koymuşlar oraya:)neyse esas sorun ben yine takıldım:)archeological dig bölümünde şu saat gibi şeyde napmak gerekio anlamadım 2 tane şekil buldum falan filan ama napmam lazım anlayamadım pls yardım edinben böle ikide bir yardım isticem galiba bu gidişle
diskoda dj kabınıne gıt duvardakı kolu ındır muzık calmayı baslıcak,ısklardan calısan olanda calısmaya baslıcak vede 2 polıs cıkcak onları vur sora 2.kata cık sagdan dumduz ılerde bu arada sagda solda asprındı fln onları al ılerle yolun bıttıgı yerde bı kutu var onu balkonumsu cıkıntıya cek ustune cık ordanda kopru gıbı bısı var ona tırman lara 1 adım atınca ustunde bulundugun seyın bı kısmı yıkılıcak ama onemlı dııl sen koprunun ustunde ılerle ve karsıya medıpackın oldugu yere atla (yanı runnuıng jump) bu sırada sagdan soldan polısler gelır onları oldur gene sagdan dumduz ılerle ınıp cıkan ısıga senın hızana geldıgın zaman atla , ısıga cık bu ısık kare seklınde sen karsındakı kenara atla sora soldanda ısıgın yukarıdakı katına cık cıkınca gene karsı kenara atla ısıgın en yukarda oldugu zaman karsıdakı balkonumsu cıkıntıya atla dumduz devam et merdıvenden yukarı cık soldakı ısıgı sımdıkıl onemseme duz devam et burası gene yıkık dokuk karsıdakı platforma atla ,soldakı platforma atla bıraz yukarıda ısıgın devamı olan demıre tutun sola doru ılerle ve karsına cıkan yesıl platforma tırman . buradan karsıda kulubenın kapısına atla lara kapıyı acamıyor sende soldakı havaya kalkmıs yola tekme atıp guc kazanıosun gerı don kapıyı ac gırdıgınde hemen solda bır kontrol kolları var soldakını 3 kere(yanlız tam hatırlamıyorum 2 kerede olabılır dene ama zatan demo gırıp neyı harekat ettırdıgını gosterıo en paslı olana ulasmalısın, sora soldakı kolu cevır kulubeden cıkıp bıraz once tekme attıgın yoldan ılerle merdıvenlerı cık sımdı soldakı ısıga gıt kapagını acıp pıerrın yada kapıcının senden ıstedıgı kutuyu al. sora kulıbeye gerı don 1 tane polıs kapının arkasında senı beklıo onu oldur ve sagdakı dıger kapıdan cık ıste yıne parısın arka sokaklarındasın sımdı gıdıp kutuyu kım senden ıstedı ıse ona ver ııı oyunlar umarım anlatabılmısımndır