|
| Yazar |
Konu  |
|
LiMoNN
Üye

Turkey
İleti 111 |
İletim - 15/12/2003 : 16:33:25
|
YA BENİM Tomb Raider: Angel Of Darkness'DA DAHA ÖNCEKİDE BAŞLARKEN DONUYOR.HİÇ OYNAYAMIYORUM NE YAPACAĞIM? NEDEN DONUYORKİNE? LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNN |
"ORTAK AŞK HİKAYEMİZİ ANLATSAK 2MİZDE AYRI AYRI HİKAYELER ANLATIRDIK SANKİ AYRI AYRI 2 MACERA YAŞAMIŞIZ GİBİ BELKİDE AYRI AYRI YAŞAMIŞTIK AYNI MACERAYI" Ahmet Altan
|
|
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 15/12/2003 : 17:02:56
|
| Bir ahiretten soru daha. Sistemini ve DirectX versiyonunu yazarsan yardımcı olabiliriz. |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
|
LiMoNN
Üye

Turkey
İleti 111 |
İletim - 16/12/2003 : 16:59:45
|
| Bunları bilmiyorum..ama önceden çalışıyordu,sonradan 1den çalışmamaya başladı... |
"ORTAK AŞK HİKAYEMİZİ ANLATSAK 2MİZDE AYRI AYRI HİKAYELER ANLATIRDIK SANKİ AYRI AYRI 2 MACERA YAŞAMIŞIZ GİBİ BELKİDE AYRI AYRI YAŞAMIŞTIK AYNI MACERAYI" Ahmet Altan
|
 |
|
|
scorpions TR
Üye

Turkey
İleti 71 |
İletim - 18/12/2003 : 01:44:46
|
alıntı: LiMoNN tarafından yazılan:
Bunları bilmiyorum..ama önceden çalışıyordu,sonradan 1den çalışmamaya başladı...
Eğer sisteminde bir anormallik yoksa,oyunun yenisini al,orjinallerde böyle antikalıklar olmaz tabiki,o da ayrı mevzu. |
AH ULEN AH,GERÇEK HAYATTA DA "SAVE" YAPABİLSEYDİM,BU KAFAYLA NELER YAPMAZDIM Kİ!
|
 |
|
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 18/12/2003 : 08:38:32
|
| En klasik, ama en güvenilir taktiği kullan: Oyunu sil ye yeniden yükle |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
|
LiMoNN
Üye

Turkey
İleti 111 |
İletim - 22/12/2003 : 13:30:29
|
| onuda denedim ki! |
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|