Helikopterde yerinizi tespit etiler ve polisleri üzerinize saldılar. Kapıyı zorlamaya başladılar. Kapı çok uzun süre devam edecek gibi değil. Hemen sağdaki dolabı sola çekip kapıya destek olmasını sağlayın. Böylece biraz zaman kazanmış olursunuz. Merdivenlerden yukarı çıkın. Polisler sis bombası atıyor. Acele olmalısınız yoksa nefesiniz daralıyor (Bakınız enerji barının altındaki mavi bara) Kırık merdivenden yukarı çıkın. Etraftaki malzemeleri toplayın. (Bunları zaten siz yaparsınız Çökmüş döşemeden karşıya uzun atlama yapın ileride Healt pilsi yani hapı (Bildiğimiz aspirin) alın. Lara artık yaşlandığı için romatizmaları başlamış ve aspirin kullanıyor. Dolabı sola çekin açıln yoldan geçin Etraftan gene malzemeleri toplamayı ihmal etmeyin. Medipacklar yara banları haplar enerji artırımda bire bir. Sağdaki merdiven başındaki sandığa çıkın ve karşıya parmaklıklı bölüme atlayın. Sağdaki kapıyı açın. Oh be nihayet açılan bir kapı bulduk. Bu bölümde kim çakmışsa çakmış bütün kapılar çakılı. Yerdeki anahtarı alın sağdaki kapıyı açın bölümü bitirin. Ben size kolay demiştim değil mi?
"ORTAK AŞK HİKAYEMİZİ ANLATSAK 2MİZDE AYRI AYRI HİKAYELER ANLATIRDIK SANKİ AYRI AYRI 2 MACERA YAŞAMIŞIZ GİBİ BELKİDE AYRI AYRI YAŞAMIŞTIK AYNI MACERAYI" Ahmet Altan
AAA peki bide şurayı söleyin...monalisa nın üstündeki boşluktan girdim ilerldim biyere çıktım adamın birini öledürdüm ordaki herşeyi hallettim sonra tepeye tırmanıp ordan binanın içine girdim...güvenlik odası falan war hani kameraları kontrol edebiliosunuz(gerçi ne işe yaradıını anlamadım kameraların)sonra bi oda war giriş için parola istio onun parolasını nerden alcam daha doorusu ben orda napçam!!!takıldım kaldım.yardım edin plssss!