AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Galatasaray nereye gidiyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

josephone
Üye

İleti 42

İletim - 28/11/2006 :  18:40:11  Bilgileri Göster  josephone için bir AOL İletisi Gönder  josephone için bir ICQ İletisi Gönder  josephone'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
BU GİDİŞLE "CHENNEME"
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 06/12/2006 :  14:12:52  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şampiyonlar Liginde Liverpool gibi bir devi yedek kadrosuyla çıkmış veya çıkmamış farketmez 3 golle yenmeyi başardık.Gs nin prestiji açısından önemli bir maçtı çokta iyi oynadılar bana göre umarım bu oyun ileriki maçlarda da devam eder.

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 06/12/2006 :  16:43:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bencede çok önemli birşey.Çok iyi moral oldu ve taraftarında yüzü güldü bu galibiyetle.Bence prestijden çok daha taraftarların sevindirilmesi daha iyi oldu.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 07/12/2006 :  16:36:19  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir takımın "Prestiji" herşeyden daha önemlidir.Her takım kazanarak taraftarını sevindirmek ister , herhangi bir yenilgi durumunda da taraftar takımına herzaman sahip çıkmalıdır hiçbir zaman küsmemelidir.Gs,Liverpool'a yenilse bile kimsenin gıkı çıkmazdı ne de olsa Gs nin kaybedeceği veya mücadele sonunda kazanabileceği birşey yoktu.Durum ne olursa olsun çıktı ve canını dişine takarak oynadı sırf Prestiji açısından

*CK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000