|
| Yazar |
Konu  |
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 22/11/2006 : 23:51:12
|
Bu takım saç-baş yoldurur...! Yahu,nasıl bir iştir bu Bordo gibi bir takıma 3-1 mağlup oluyorsun üstelik bu takımın o maça kadar golü olmamasına rağmen...Nerede o Avrupalı Galatasaray? Arda yı da şişire şişire bu hale getirdiler, sonuç ortada hakemin gözü önünde sebepsiz artistlik olsun diye adamın göğüsüne kafa atıyor...Sen Gs nin profesyonel oyuncususun nasıl böyle önemli maçta takımını 10 kişi bırakabiliyorsun...Yönetim versin cezasını artık bir şekil,teknik heyette hafta sonu oynanacak maçta kulübeye çeksinde aklı başına gelsin... Gelelim Gerets Efendi ye... Adamın yaptığı taktiksel değişikler tam bir bomba saldırması gereken dakikalarda forvet oyuncusu alacağına ileride çok adamlı,gidiyor önliberoya Mehmet i alıyor,Ümit i ileride pasif adam konumunda bırakıyor,Tolga desen hatası var 2. golde fizik olarak hazır değil bir defa,Ergün gibi teknik kapisetisi yüksek bir oyuncu kenarda oturuyor 60.dakikaya kadar madem Hakan Şükürle hava topuyla oynayacaksın kanatlara iyi orta kesen oyuncu yerleştir(Ergün-Hasan)Cihan geçmiş solda oynuyor,o adamıda sol kanat yaptıya Gerets i alkışlamak gerekir... SONUÇ:Ne kadar ekmek o kadar köfte Fubolcular her yenilgiden sonra atıp tutuyor "önümüzdeki maça bakıcaz,kazanmak istiyoruz" vs..Eee kardeşim çık oyna aslanlar gibi lafla olmuyor bu işler ,hakkını verin aldığınız paranın... Bütün Galatasaraylılara geçmiş olsun diyorum |
*CK |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 23/11/2006 : 16:01:36
|
| asıl eşşekliği istanbulda berabere kalarak yaptılar ayrıca psv ye evimizde yenilmemizde bir eşşeklik bu hakan şükürün oynamasındaki amaç nedir acaba?? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 23/11/2006 : 17:34:49
|
Bu Hakan Şükür hikayesini ben bir maçta daha hatırlıyorum(Liverpool) Dikkat ederseniz bu maçtada aynı kadroyla çıkmıştı Galatasaray ve ilk yarıda 3 lük olmuştu...Diyeceğim şu ki Hakan Şükür tek forvet arkada İliç destekli bir takım hiçbirşey yapamıyor ileride devamlı şişirme toplarla gol atmaya çalışıyor..Bu maça 2 forvetle çıkması lazımdı gol için saldırması gerekirdi ama ne yaptı Gerets Hakan ŞÜkür ü tek bırakıp arkada da İliç i görevlendirdi böyle oluncada İliç etkisiz kaldı nitekim 2.yarıda da çıktı..Hasan Kabze-Ümit Karan ikilisinden yanayım bundan sonraki maçlarda |
*CK |
 |
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 23/11/2006 : 20:29:53
|
| Eminim ki rakip takımın oyuncuları Hakan Şükür'e atılsın top diye dua ediyorlardır.Genelde ben FB-GS maçlarında öyle yapıyorum çok yavaş kalıyor ve teknikh "0" . |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
|
мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509 |
İletim - 26/11/2006 : 22:09:49
|
Fb derbisinde oynamazsa iyi olacak Gs açısından :P zaten sakatlığı var adamın...Bu haftaki kadrosuyla çıksın o maçada Galatasaray...İnşallah Gerets mucize aramaz yine uyduruk bir kadroyla
|
*CK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|