AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Cepte oynanılabilen Ücretsiz Türkçe pokemon oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

pokemonkartları
Üye

İleti 8

İletim - 09/09/2006 :  02:16:43  Bilgileri Göster  pokemonkartları'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Pokemonun kart oyununun gameboy versiyonu artık Türkçe’ye çevrilmiştir. www.pokemonkartlari.tr.cx sitesinden bu oyunu indirip bilgisayarınızda veya cep telefonunuzda oynayabilirsiniz.

Bu gameboy oyununu sitemizden yalnızca ilk 5000 kişi indirebilecektir. Bu nedenle indirmekte acele edin, yoksa hiç indiremeyebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 09/09/2006 :  10:11:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sağol dostum çok güzel oyun olmuş bir de oyun kurallarını nereden okuyacağım.
Sayfanın En Üstüne Git

pokemonkartları
Üye

İleti 8

İletim - 09/09/2006 :  13:16:38  Bilgileri Göster  pokemonkartları'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Siteden kural kitapçığını indirebilirsin. Onu okuyabilmen için sıkıştırılmış rar dosyasından çıkarman ve acrobat reader ile açman gerekli.
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 09/09/2006 :  19:08:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam ama indirilmiyor ki ve sen bu oyunu bitirdin mi bitirdiysen ateş kulübünden gelen geçen herkes beni yeniyor bir yardım edersen sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

pokemonkartları
Üye

İleti 8

İletim - 09/09/2006 :  19:36:35  Bilgileri Göster  pokemonkartları'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorunu düzelttim, artık oyun kurallarını indirebilirsin.

Oyunda başarılı olabilmen için kuralları iyi kavraman önemlidir.

Mesela ateş kulübündekilere karşı su pokemonları kullanmanı öneririm, çünkü ateş pokemonları su pokemonlarına oranla zayıftırlar.
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 10/09/2006 :  11:07:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam biliyorum su pokemonları aldım ama olmuyor. geçilmiyor bunlar.Yeterince enerji kartım yok.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000