AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Cepte oynanılabilen Ücretsiz Türkçe pokemon oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

pokemonkartları
Üye

İleti 8

İletim - 10/09/2006 :  13:39:19  Bilgileri Göster  pokemonkartları'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle ise ateş kulübündekileri yenmekte acele etme, başka kulüplere gidip maç kazan, bol miktarda su enerjisi ve güçlü su pokemonu toplayıp desteni yeniden düzenledikten sonra ateş kulübüne tekrar gidip şansını dene.
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 13/09/2006 :  10:47:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir şey soracağım ben Blastoise nin pokemon gücünü kullanamıyorum bir yardım edersen sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

pokemonkartları
Üye

İleti 8

İletim - 13/09/2006 :  11:39:14  Bilgileri Göster  pokemonkartları'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Blastoise'in pokemon gücü sen onu oyuna koyar koymaz çalışan bir güçtür. Onu pokemon gücü menüsünden çalıştırmak gerekli değildir. Blastoise oyundayken su pokemonlarına birden fazla su enerjisi takabilirsi.
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 13/09/2006 :  13:03:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Anladım sağol peki pokemon ligini bitirnce ne oluyor.Ben Buz Adam Jack ile oynuyorumda?
Sayfanın En Üstüne Git

pokemonkartları
Üye

İleti 8

İletim - 13/09/2006 :  13:35:48  Bilgileri Göster  pokemonkartları'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Lig bitince oyun da bitiyor ama ligi bitirdikten sonra da oynayarak kart koleksiyonunu tamamlamaya çalışabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000