merhaba arkadaşlar öncelikle söyleyeyim süper bi oyun yapımcı sı deilim game maker ile oyun yapmaya çalişiyorum ama özellikle hazır şablonları bulup deiştiriyorum şu ana kadar iki güzel oyun deiştirdim ilgilenen varsa birlikte olabiliriz die düşündüm mesela deiştirdiğimiz oyunları bi sitede yayınlaya biliriz fln yine söylüyorum süper deilim sadece zevk kalıcı bir hedefim henüz yoq
Baskalarinin oyunlarini degistirmekten, kendi oyununu yapmaya terfi etmedigin surece oyunlarini yayinlama derim. Ancak cok istiyorsan oyunlari herhangi bir yere yukleyerek bize link verebilirsin.
Eger oyunun acilisinda yada "credits" bolumunde gerekli seyleri yazarsan sorun cikmaz. Piyasadaki hemen hemen hic bir oyun tamamen bir sirket tarafindan yapilmiyor zaten. Starcaft'i ornek al mesela. Blizzard'i dunyada oyun konusunda en ust konumlara getiren bu oyunun arka planinda rad toolz (blink) gibi bir cok irili ufakli teknoloji yatar. Baskasinin kodu uzerine oyun yapti isen, yada baskasinin kodlarindan yararlandi isen, onlari acikca credits bolumunde belirt, sorun kalmaz.