AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 GRUP
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

animatör
Üye

Turkey
İleti 90

İletim - 28/07/2006 :  01:04:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben düşündüm ve taşındım bi oyun grubu oluşturalım.şimdi diyeceksiniz ki bunu herks söylüyo benim istediğim game makerda pek profesyonel olmayan küçük oyunlar yapmak istiyorum ve bi gurpla çalışmak istiyorum çünkü iki kişi gitmiyo bu işler birimiz grafikler ile uğraşıyo bnde kodlamalarla fln(kodlama yokta ama neyse işte onlarla).benim gurubuma belki katılanlar olursa hem birlikte kendimizi geliştirmişde oluruz bütün yapımcıları toplamak ümidim deil çünküherkes böle oyunlar yapmak istemez.bnm istediğim ilk başlarda bu oyun grubunun küçük işlerden başlayıp büyümesi.bana katılmak isteyenler foruma yazsınlar.
msn: blink182-12@hotmail.com kerem@emgame.tk

Reklam Yasak!
Gariplerin sitesi
Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 28/07/2006 :  12:06:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iyide arkadaşım grbun başkanı grubun elemanlarından daha az şey bilio..Hehe bence bu game makeri iyi bilen birisi bize başkanlık etmelidir..Şuan o kişide Dreamwalker diye düşünüyorum.Tabi kendiside isterse

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

animatör
Üye

Turkey
İleti 90

İletim - 28/07/2006 :  20:45:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
başkan ben değilimki zuhahahahahaha.grup oluşturalım ama bnm başkan olmam gerekmiyo zaten başkan olmak gibi bir niyetimde yok yeterki bu gurubu kurup bi oyun yapalım

Reklam Yasak!
Gariplerin sitesi
Oyun yapmak isteyenler bana gelsin:P
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 29/07/2006 :  11:50:53  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ozur dilerim ancak herhangi bir sekilde bir oyun grubuna katkida bulunabilmem suan icin imkansiz. Bos vakitlerimde ugrastigim 2 tane MMORPG var elimde zaten (Game maker ile degil...) .

Fakat, bir sorunuz olursa yada ufak bir yardim gerekirse (kod yazilimi gibi) bilgim dahilinde elimden geleni yaparim. Son olarak Game Maker'da hala yapay zeka konusunda takilmistim. Yapay zekadan ziyade masklerde sorun vardi sanirim. Dusman tank duvarlara carpip takili kalarak, duvari yikmak istercesine ates ediyordu :) Fransiz tanklari gibi mubarek, savasin aksi yonune kaciyor...
Neysem.. Eger calisaca kbir grup kurarsaniz, elimde onceden yaptigim bir kac motor sayilabilecek proje var. Tank oyunu, platform oyunu, uzayli oyunlari ve raket oyunu. Eger kullanima sokabilecekseniz, grubu kurun, grafiklerinizi cizin, yazin bana :)
Sayfanın En Üstüne Git

duckindark
Üye

İleti 42

İletim - 10/09/2006 :  22:12:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bn varım animatör al bni gruba

TIklama..............
http://s6.gladiatus.net/game/c.php?uid=89563
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu