AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 online diablo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

asilgul01
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 05/09/2006 :  01:32:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu diablonun knight online gibi bir versiyonu olacakmı.yada varmı?

ASİL GÜL

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 05/09/2006 :  01:40:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Knight Online gibi derken? 3 boyutlu mu demek istiyorsun? Eğer öyleyse belki seriye yeni katılacak 3. oyunda mümkün olabilir.

Yok Internet'ten oynamak ise amacın, Battle.Net'ten zaten oynayabilirsin, tabii oyunun orijinal ise.
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 09/09/2006 :  06:48:16  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yukarida yazilan gibi battle.nette oynayabilirsin. Bedava olarak hemde. Sadece oyunu ($15 gibi) bir paraya bir kereye mahsus satin alman gerek.
Ancak en fazla 8 kisi ayni anda oynayabilir. Sen knight online gibi ayni ekranda onlarca kisinin savasabilecegi bir diablo diyorsan, malesef o daha mevcut degil.
"Sacred" i deneyebilirsin, ayni anda 32 (acik oyunda sanirim 64? kesin emin degilim, arastir once :) ) kisi oynayabilir. Yada World Of Warcraft i oynaman gerek.. Blizzard'in Knight Online alternatifi. Ancak aylik belli bir ucret odemen gerek. Eger savastan ziyade arkadaslarinla beraber vakit gecirmek (ama kilic yapmak, ama cicek toplayarak iksir yapmak ama yaratiklari summonlamak -Turkce ne denirse..) istersen "Eternal Lands" i dene derim. Kucuk bir download ve bedava.
Sayfanın En Üstüne Git

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 24/09/2006 :  15:55:53  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya alın orjınalini dıyonuzda bı telefonu felan yok mu
Sayfanın En Üstüne Git

love_mage43
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 28/09/2006 :  18:43:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nereden indircez ki biz bu oyunu dreamwalker
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 07/12/2006 :  11:39:39  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yav bildigin herhangi bir oyun dukkanina git, diablo de bilir adamlar. sor bir onlara. oyun dukkani yoksa, aciver bir tane, iyi is yapar :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000