AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 online diablo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 13/02/2007 :  23:15:54  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
parasız olarak bnetten oynanabilir ya da bi ara diabloturk die bi server vardı. istersen ip den de oynayabilirsin. atıyorum kurdun oyunu. başka biri join game dicek ip bölümüne seninkini yazcak girer ozman. bnet için orjinal oyun gerekmez orjinal cd key gerekli ama onu bulmak için de oyunu almak gerekli(kuzenim cd keyi kağıda yazıp çalmıştı :@)

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/02/2007 :  19:19:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Soul_Keeper, imzanı kamyon arkası gibi "babam saolsun" şeklinde süsleme yolundasın galiba, ama bir paragraflık mesajından daha fazla yer kaplıyor, biraz kırpsak iyi olur.
Sayfanın En Üstüne Git

ads
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 31/03/2007 :  22:48:17  Bilgileri Göster  ads'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ads için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw ben bu dıablo nun cd key ını bı turlu bulamadım :) yasak ama bı versenız

ilhanidiz@yahoo.com
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 31/03/2007 :  23:25:43  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer verirsek oyuna biz giremeyiz.Yani yeni CD(ORJİNAL) almalısın.
Sayfanın En Üstüne Git

misterno
Üye

İleti 2

İletim - 02/04/2007 :  15:18:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herkes oyunun orjinalini al demis bir cok forumda, ben istanbuldayim, carrefour, real hiç bir yerde bulamadim LOD(diablo II'nin orjinalini aldim)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000