AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/12/2003 :  22:51:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Marcus'un aradan çekilmesiyle Warg doğruca Rappier'in üzerine atıldı. Yılların vermiş olduğu hırsız içgüdüsü ile ortalıktan kaybolması gerektiğini hisseden Rappier en yakındaki ağaca doğru kendisini attı ve ağacın arkasına geçince gözden kayboldu... Warg ağacın arkasına doğru yönelip hasmını orda göremeyince çevresine bakınmaya ve havayı koklamaya başladı. Kısa süre içerisinde yakalanacağını anlayaN Rappier ağacın dallarından Warg'ın üzerine atladı ve hayvanın yelesinden tutundu. Üzerine binen şeyin farkına varan Warg olduğu yerde dönmeye ve üzerindeki davetsiz misafiri atmaya çalıştı. Dengesini kazanan Rappier kısa kılıcını kınından çıkarttı ve yaratığa sert bir darbe indirdi. Darbenin etkisiyle iyice hırçınlaşan Warg hareketlerini hızlandırdı ve hasmının kılıcını elinden düşürtmeyi başardı.

- YARDIM EDİN!!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 21/12/2003 :  23:10:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
marcus bir şampiyon olduğunu biliyordu ama o ana kadar bu özelliğini unutmuştu
fakat rappier in yardım çığlığını duyduğunda kendinden geçti kılıcını çıkardı ve warg a doğru koşmaya başladı yürürken bağırıyordu hayvanın ilgisini çekti hayvan üzerinde rappierle ona doğru koşmaya başladı rappier warg dan düştü hayvan aldırmadı marcus da iki canavar birbirlerine doğru koşuyorlardı tam warg marcus u ezecekken marcus yana doğru kaydı ve kılıcını hayvanın boynuna geçirdi warg azıcık daha ilerledi ve acıksı bir sesle yere yığıldı
marcus rappier e doğru gitti ona elini uzattı ve dedi
iyimisin ?
---------
bende yurda gidiyorum cuma günü kesin girerim ondan öncesi bilgisayar odasındaki yoğunluğa bakar görüşrüz
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 23/12/2003 :  16:51:56  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Marcus konuştuktan bir saniye sonra Warg'ın yerde kıvranan vücuduna bir yıldırım çarptı. Küle dönüşen Warg'ın yanına Black geldi.
"Özür dilerim" dedi. "Sizleri boş yere tehlikeye attım..." Kafasını eğdi.
"Büyünün etkisi geçmeden şu Orc'u sorgulamalıyız. Rappier, sorgulama konusunda benden daha yetenekli olduğuna inanıyorum..." dedi.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 25/12/2003 :  00:31:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier ölü Warg'ın leş kokan cesedinin yanından geçerek, ağaca yaslanmış, olanı biteni ürkek gözlerle izleyen Orc'a yaklaşır. Orc şaşkınlık ve yaşadığı şokun etkisiyle kımıldamadan olduğu yerde durmaktadır. Rappier ağacın yanına ulaşınca pelerinin iç kısmından keskinliği her şekilde belli olan ufak bir bıçak çıkartır. Orc'un gözlere bakarak

-Selamlar yabancı, süründen bu kadar uzaklarda ne yapıyorsun...

Orc sessiz bir şekilde Rappier'e bakmaya devam eder. Suratına gelen bir tokattan sonra genizden gelen kaba bir lisandan küfürler etmeye başlar.

-Sana bir soru sorduğumda bana cevap ver seni domuz... (Rappier, hem hocalığını hemde babalığını yapan abisi Thadius bir orc oku ile vurulup öldüğünden beri bu ırka karşı derin bir kin ve nefret duygusu beslemektedir.)

Tokatın etkisiyle orc ortak lisanda birşeyler mırıldanmaya başlar. Rappier biraz daha yaklaşır ve sert bir ses tonuyla 'ne diyorsan tekrar et' der. Orc söylediklerini tekrarlar 'kayboldum'.

-Peki ama seni buralara kadar getiren şey nedir?

Orc isteksiz bir şekilde cevaplar 'bana bir görev verdiler.'

-Lafı uzatmada görevini söyle.

Laflar artık seri ve anlaşılır şekilde gelmektedir. 'Bize bir YarıElf'i (bu sözlerle birlikte yere tükürür) takip etmemiz söylendi. Adi yaratık o kadar hızlıydıki bizi ekti. Ayrılıp onu aramaya koyulduk ama ben biraz fazla uzaklaştım ve kayboldum.

-Bir YarıElf neden bu kadar önemli?

'ondan almamız gereken birşeyler var.'

-Ne?

'bilmiyorum... onu öldürüp üzerindeki herşey komutana götürecektik

-Komutanın ve diğer orc arkadaşların nerede?

'senin gideceğin yerde' ve orc botundan çıkarttığı bir kama ile Rappier'e saldırır ama bıçak kamadan daha hızlıdır. Yerler Orc kanı ile kirlenirken Marcus'un gözlerinde şaşkınlıkla karışık bir hayal kırıklığı vardır.
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 25/12/2003 :  12:54:25  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
-Lanet olası yaratık.... dedi Black. Sonra ekledi:,
-Aslında ölmesi daha iyi oldu.
Orc'ın cesedine doğru ilerlerken, cübbesindeki keselerden birine elini attı ve dışarıya canlı bir örümcek çıkardı. Örümceği, Orc'un kafasının üstüne bıraktı. Yaratık tam kaçacakken Black eliyle örümceği ezdi, bunu yaparken de bir şeyler mırıldandı. Gözlerini kapadı. Açtığında suratında garip bir ifade vardı.
-Ona bir Beyin Örümceği büyüsü yaptım. Bize söylediğinden daha fazlasını bilmiyor...bir şey hariç...Yarı Elf bizim yıkıntılar içinde bulduğumuz Oversteel kasabasına kaçmış, Orc'lar da onu yakalamak için şehri yıkmışlar. Yanlız bu Orc'un da zihninde bir illüzyon perdesi var. Cesedi...
Kılıcını çıkardı, Orc'un kafasını bir hamlede uçurduktan sonra kafayı atına bağladı...
-En azından beynini yanımıza alalım, Bladesong'daki İllüzyon Ustası bize bu büyüyü bozmada yardım edebilir. Hiçbir zaman bir Orc beyninden yararlanacağımı düşünmezdim.
Elindeki örümcek pisliğini Warg'ın kürküne sildi.
-Artık gitsek iyi olacak.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000