|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 18/01/2004 : 22:27:56
|
Rappier Marcus'un yanında ayrılınca doğruca başrahibin yanına gider. Yemek sırasında kendisiyle konuşmak istediği çok şey vardı ve soracağı milyonlarca sorusu aklının her köşesini kurcalıyordu...
Salona girince başrahibi yemek masasının başında ziyaretçilerini beklerken buldu.
'Lütfen yanıma oturun' -Teşekkür ederim...
'Aklınızın karışmış olduğunu görebiliyorum... Eminiminki soracak sorularınız var. Ama önce anlatacaklarımı bir dinleyin sonra aklınızda kalan sorulara cevap vereceğim.
Başrahip anlatmaya başlar... 'Yüce yaratıcımız Tyr bundan bir ay kadar önce benimle konuştu ve bana yaklaşmakta olan büyük tehlikeyi gösterdi. Karanlığın ötesinden kimliğini gizleyen bir düşman dünyamıza saldırmaya hazırlanıyor. Planları hazırlandı ve saat işlemeye başladı. Yapılan tüm hazırlıklar sırası ile devam ediyor ve bizler bunu daha yeni yeni görebiliyoruz. Düşmanın ana hedefi Whitestaff... Buranın seçilmiş olmasıda rastlantı değil. Eski çağlardan kalma kayıtlara göre şehrin en büyük mabedinin zindanlarınında altında Abyss'e açılan bir geçit var ve düşman bu geçidi açmak istiyor. Bu şekilde iğrenç yaratıkları ile birlikte bu düzleme geçiş yapabilecek. Bu kesinlikle gerçekleşmemeli, eğer olmaması gereken olursa bu hepimizin sonu olur.'
-Peki ama bu nasıl durdurulacak? 'Bunu ancak seçilmiş kişiler durdurabilir. Yapılması gerekenlerin ilk adımı bana gösterildi. Seçilmiş kişiler Charwood ormanının derinliklerine gidecek ve orada madenleri bulacak.'
-Peki ama bahsettiğin bu seçilmişlerde kim ve onlara bu haberi nasıl ulaştıracağız? 'Seçilmişler zaten burada, Mabedimizin içerisinde ve haber şu anda kendilerine iletildi. (hafif bi gülümseme) Seçilmiş olan sizlersiniz 6 kişi bu görevin gerçekleştirilmesinde üzerlerine düşeni yapmak zorunda...'
Odada derin bir sezsizlik oluşur ve hırsız kendine anlatıların anlamın çözmeye çalışırken odanın kapısı açılır. Leon ve Gildor yemek salonuna girerler.... |
 |
|
kusadam
Üye

Turkey
İleti 300 |
İletim - 19/01/2004 : 14:51:19
|
Efendi Gildor geldiler,efendim...dedi Leon."Hemen buradan defol"dedi Başrahip,sen işine bak.Leon ne olduğunu anlamamıştı,ne içindi bu sinir.Efendisini kızdıracak ne yapmıştı?Bunu öğrenmek için kapı aralığından olanları dinledi.Ama kulaklarına inanamamıştı.bahsedilen whitestaff onun doğduğu yerdi.(içeri daldı)bende sizinle gelmek istiyorum efendim.tabi izniniz olursa?"bu yerler sizi çok mu ilgilendiriyor rahip leon"dedi Rappier.Leon cevap vermeye çalıştı fakat Başrahip onun sözünü kesti."Whitestaff onun doğduğu yer"(leon onaylar gibi başını salladı)"eğer izniniz olursa o da sizinle gelebilir.zaten artık burada işe yaramaz,sakar herif!"... |
Passive-Aggressive Bullsh.t.
-------------------------- SILKROAD server: Tibet nickname: Opiate gender: Female job: Trader level: 20+ (sp farming) |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 22/01/2004 : 15:13:20
|
oyun dışı: arkadaşlar 3-4 gündür pc deki problemden dolayı siteye giremiyordum kusura bakmayın. -------------------------------------------------------------------------- Gildor ve Markus sağ sağlim dömüşlerdi, Motun buna sevinmekle birlikte kardeşinin akibetini düşünüyor ve bu düşünceler onu sonu bilinmez bir karanlığa gömüyordu. Öfkesini dağıtmak için tapınağın dışına doğru yöneldi, amaçsızca yürüyordu, hava kararmaya yüz tutmuş ve sisi iyice çökmüştü, ileride bir hareketlilik gördü ve kılıcını çekerek ağaçların arasından hareketin olduğu yöne doğru sessizce süzüldü, atına kapanmış şekilde ilerleyen birisini gördü, adam yaralı gibi duruyordu, tuzak olabileceğini düşünerek temkinli davranmayı düşünürken, yabancı atından yere yuvarlandı, artık yaralı olduğundan emindi çünkü yabancının kürek kemiğine saplanmış oku görmüştü, hızlı bir şekilde ağaçların arasından çıkarak yaralıya yöneldi, uzunca bir yoldan gelmişti ve atı nerdeyse çatlamak üzereydi, matarasından biraz suyu yaralının dudaklarına döktü, adam bitkin bir şekilde fısıltı halinde Motun'a birşeyler söylemek istiyordu, Motun'un mırıldanmalar arasında anladı tek kelime "Whitestaff" oldu, yaralı bayılmıştı, Motun onu atının üstüne yükledi ve tapınağa götürdü, rahiplerden Başrahib'in yerini öğrendi, diğer rahipler yaralıyı tedavi etmek için barakalardan birisine götürürken, Motun da yemekhaneye yöneldi, içeri girdiğinde Rappier, Leon ve Başrahip konuşuyorlardı, Motun olan biteni anlatınca dörtlü yaralı yabancının odasına doğru yöneldiler... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 24/01/2004 : 17:57:26
|
Bence bu oyun böyle devam edemez. Herkes aklından geçenleri yazıyor ve ortaya alakasız muhabbetler çıkıyor. Eğer bu tip bir olay yapılacaksa kuralları bilen ve sınırları çizebilen bir DM'ye ihtyaç var. Kendi adıma hepinizin gösterdiği ilgi için teşekkür ederim ama olmayacak bir duayada amin demek yanlış gibi geliyor bana. Devam etmek isteyen edebilir ama benden bu kadar. Sizleri yarı yolda bıraktım gibi bir hisse kapılıyorsanız kusuruma bakmayın... |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 24/01/2004 : 22:55:38
|
DM olmadan yürütmek gerçektende zor Rappier, zaten çoğunluk ilk defa oynadığı için zorluk çıkacağı belliydi, yeni bir oyun başlayacaksa ya bir DM olmalı yada bazı kuralları baştan koymalıyız diye düşünüyorum |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|