AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necro Stats
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 26/08/2006 :  01:11:47  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dodge için gerekir

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 26/08/2006 :  06:05:23  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
charmlar, yuzukler filan zaten sana yeteri STR ve DEX verecek buyuk ihtimalle. Ancak necromancer kalkanlarinin bloku biraz dusuk oldugundan belki 20-25 civari dex vermen fena olmaz. 10-30 arasi STR verebilirsin. Ancak yakin dovus yapmayacaksan -ki maksat cesit olsun harici pek yapilmayan bir tarz necromancer- agir zirha filan ihtiyacin yok. Ya bone spirit yada senin iskeletorlar savasacak. Sen her zaman icin geri planda agzindan pipon elinde asa/cubugun savasi yoneteceksin. Sana mana ancak summonlarda yada corpse explosionda gerekecek. Zehir novasi icin ne kadar mana gerekiyor hatirlamiyorum.
ancak cogu durumda mana yeterli olacak sana. STR ve DEX de oyle. Vitality tek mantikli gozuken sey, ancak isin acikcasi ona bile gerek yok. Yani kafana gore istedigin sekilde yap sorun cikmaz.
Ancak "skill" ler cok onemli. Statlar sadece bazi necromancerlar icin onemlidir. Zehirci necro enerji, zirh gibi gereksinimleri olacak.
Eger hala kafanda soru isareti varsa:
10-30 STRength
10-30 DEXterity
20-40 ENErgy
gerisi VITality
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 26/08/2006 :  16:37:30  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
energy e ne gerek var anlamıyorum zaten mana yeterli seviyeye gelir yüksek level a varınca
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 27/08/2006 :  12:26:05  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dedim ya, hic bir stata gerek yok :) Ancak gidip zehirci necromancer yapacaksan yada bonernecro mesela, mana sorunu yasayacaksin. Sorceress'in manasi bile yetmez eger hic durmadan fireballlari sallarsan, birak necromanceri..
Ayrica sana hayat pek lazim olmadigindan, neden manani yukseltmeyesinki? Arka arkaya 10-20 corpse explosion yaptiktan sonra ayakta duracak yaratik olmaz zaten.
Ayrica her saniye geri kazandigin mana, senin maxium manana baglidir. Yani 250 mana saniyede 25 mana dolduruyorsa, 750 mana 75 doldurur. Corpse explosionu kullanmiyorsan tavsiye ederim, tek bir ceset sana karsi duran ordulari dize getirebilir :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000