|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 26/08/2006 : 01:11:47
|
dodge için gerekir |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 26/08/2006 : 06:05:23
|
charmlar, yuzukler filan zaten sana yeteri STR ve DEX verecek buyuk ihtimalle. Ancak necromancer kalkanlarinin bloku biraz dusuk oldugundan belki 20-25 civari dex vermen fena olmaz. 10-30 arasi STR verebilirsin. Ancak yakin dovus yapmayacaksan -ki maksat cesit olsun harici pek yapilmayan bir tarz necromancer- agir zirha filan ihtiyacin yok. Ya bone spirit yada senin iskeletorlar savasacak. Sen her zaman icin geri planda agzindan pipon elinde asa/cubugun savasi yoneteceksin. Sana mana ancak summonlarda yada corpse explosionda gerekecek. Zehir novasi icin ne kadar mana gerekiyor hatirlamiyorum. ancak cogu durumda mana yeterli olacak sana. STR ve DEX de oyle. Vitality tek mantikli gozuken sey, ancak isin acikcasi ona bile gerek yok. Yani kafana gore istedigin sekilde yap sorun cikmaz. Ancak "skill" ler cok onemli. Statlar sadece bazi necromancerlar icin onemlidir. Zehirci necro enerji, zirh gibi gereksinimleri olacak. Eger hala kafanda soru isareti varsa: 10-30 STRength 10-30 DEXterity 20-40 ENErgy gerisi VITality |
 |
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 26/08/2006 : 16:37:30
|
energy e ne gerek var anlamıyorum zaten mana yeterli seviyeye gelir yüksek level a varınca |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 27/08/2006 : 12:26:05
|
Dedim ya, hic bir stata gerek yok :) Ancak gidip zehirci necromancer yapacaksan yada bonernecro mesela, mana sorunu yasayacaksin. Sorceress'in manasi bile yetmez eger hic durmadan fireballlari sallarsan, birak necromanceri.. Ayrica sana hayat pek lazim olmadigindan, neden manani yukseltmeyesinki? Arka arkaya 10-20 corpse explosion yaptiktan sonra ayakta duracak yaratik olmaz zaten. Ayrica her saniye geri kazandigin mana, senin maxium manana baglidir. Yani 250 mana saniyede 25 mana dolduruyorsa, 750 mana 75 doldurur. Corpse explosionu kullanmiyorsan tavsiye ederim, tek bir ceset sana karsi duran ordulari dize getirebilir :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|