AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necromancer gucsuz mu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 23/07/2006 :  16:26:00  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.youtube.com/watch?v=B1tPFaNJDZI

Oyunun en zor kismini 3 dakikada temizleyen summoner necromancer. Bone spear/spirit bile kullanmadan memphistoyu olduruyor. Necromancer ile oynarken zorlananlar belki bir kac sey ogrenebilirler. (en azindan lanetlerin gucunu..)

Kullandigi lanet decrify. Necromancerin skilleri ise skeleton summon 20, skeleton mastery 20 vs vs.
revive =1
her lanete 1

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 24/07/2006 :  12:37:15  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kim demiş necro güçsüz diye alırım ifadesini
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/08/2006 :  21:14:27  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bişey sorcam o adamın manası hiç azalmıyo?nasıl yaw en azından 1 mm azalması bile gerekmiyomu?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/08/2006 :  21:52:49  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hızlı ve güçlü bir summon/curser. summonlarını revive üzerinde yoğunlaştırsa da golem iş yapıyor. terror ile yaklaştırmayıp decrepify ile minionlarına avantaj sağlıyor. adamın energy ve faster mana recovery eşyaları bol o yüzden sana azalmıyor gibi:)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

love_mage43
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 16/08/2006 :  10:25:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben bu oyunu bi kere de hileli deniyim dedim yoksa hiç huyum deyildir hileli oynamak ama bi deniyim dedim sen o güçsüz dediğin necromecer ne oluyo biliyomoson lvl 60 da iron golemi bi çıkarıyo arkadan 20 tane felan gelişmiş skeleton mefistoyu dağıtı veriyolar neuromencer ve sorceres (eğer hileli denemek isterseniz) en iyi çarlar sorcer in de özeliklerinden bahsediyim her şeyi fuledin mi böyle elektirik ten buz dan 3 4 tane kalkan açılıyo sen yaratıklara yaklaşdın mı eriyip gidiyolar bi bilizard diye büyü var nerdeyse 1 saat gökten buz indiriyo kadın zaten bilizard da firimanın ismi bildiğiniz gibi bi de metor hydara fln var ateşten yılan yapıyo meteor indiriyo karşısın da kimse duramaz walla
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/08/2006 :  15:47:53  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güçlü 2 ye ayrılır. Kimisi PvP(Player versus Player - oyuncuların dövüşmesi :)) kimiside PvE(Player versus Enviroment - oyuncuların oyuncular hariç herşeyle dövüşmesi :))de güçlüdür. Ben PvP'ciyim o yüzden PvE ile ilgilenmiyorum ama Diablo'da iyi PvP'ci olabilmek için PvE ile uzuun zaman geçirmen şart.(konu nereye geldi bu arada..)

Her neyse şunu söyliyeyim, hileli karakter olmadığı belli değil. Mana nasıl öyle kalıyor ki? Summoner necro cidden PvE de çok iyidir ama PvP de iyi bir barbar tek whirlwind ile 10 summon indirir problem değil.. Güçlü necro ama nerde??

Gerçi PvP içinde spirit'o mancer miydi neydi bir arkadaşın deli bir spirit build i vardı unutamıyorum benim sorc'u 2 sn.de kesmesini..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000