AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 RP oynarken başınıza gelen ilginç olaylar...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/08/2006 :  10:56:21  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunları bire bir yaşamışlığım var arkadaşlar...

* Karanlık zindanlar da hazine ararken bir ışık görüyoruz. Dört kişilik bir grubuz. Işığa doğru ilerliyoruz. Konuşma sesleri duyuyor, kafamızı uzatıp bakıyoruz. O an da grubun tüm üyeleri donup kalıyor, çünkü bir kaç metre ilerilerimiz de cehennemin en büyük iblisi olan bir balor görüyoruz. Önünde ki glabrezuyla bir şeyler konuşuyor. Arkamızı dönüp parmak uçlarımıza basarak oradan tabanları yağlıyoruz :)

* Dm'in hiç yoktan kafamıza uçak, piano düşürmesi.

* Dm'in tam ateş topu atacağım sırada "Burnunuza gaz kokusu geldi" diye pislik yapması :)

* Bu sefer şimdiki zamandayız. Bir hücredeyiz ve yanımda dostlarım var. Bir yerlerden bir silah bulduk. Tam kaçış operasyonuna başlayacağız ki hücre kapısı açılıyor. İçeri bir asker girip arkadaşıma silahını doğrultuyor. O an askeri haklıyorum kendi silahımla. Sonra kurtardığım arkadaşım bana dönüp ateş ediyor :), orada ki kuzenim görevindeki oyuncu da ona ateş ediyor :). Herkes oyun dışı...

Eh bende bu kadar var şimdilik, sizin garip olaylarınızı da anlatırsanız iyi vakit geçirebiliriz.

Edit: Frp korkusu!

Bunun da arkadaşlarla muhabbeti vardı. Bir Frp'cinin en büyük kabusları;

* Arkadaşlarıyla rp oynarken arkasından bir iblisin ona yaklaşması.
* 20'lik zarın 21 gelmesi.
* Dostların ihaneti.
* Kafaya piano yeme riski(Zaman zaman uçak ya da gemi de olabiliyor).

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 23/08/2006 :  12:01:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birkaç arkadaş, fare ve yarasalardan oluşmuş küçük bir düşman topluluğunu bir saatte yenememişti (Savaşanlar arasında Alper de vardı. Rezil herif :)). Üzerlerinde tepinmeleri de işe yaramayınca, DM'miz her attıkları zarda vuracakları şekilde bir düzenleme yaparak yenmelerini sağlamıştı :)

Şehirde dolaşırken pazar girişini ele geçirmiş ve gelen geçenden haraç alan güçlü bir adamla karşılaşmıştık. Biz de süper kahramanlar olmanın(!) bilinciyle savaşa başladık adamla. DM, bize, adamın bir eksisi olduğunu söylemiş; ama ne olduğunu anlatmamıştı doğal olarak. Savaş, gerçek zamanda 5-6 saat kadar sürdü. Bu sırada karabüyücümüz (Nasıl bir karabüyücüyse artık), sürekli adama küfür ederek dikkatini üzerine çekiyordu (Eksi tarafı buymuş, daha sonra öğrendik :)). Ama büyücümüz aldığı yaralar nedeniyle ölmek üzereydi. Tam böyle bir ortamda sıra bana geldi. Aramızdaki mesafe, adamın üzerine atlamayı engelleyek kadar fazlaydı. Yönettiğim karakter barbar olduğu için balta vardı elimde. Onu fırlatacağımı söyledim; ancak en az 19 atmam gerektiği için imkansız gözüyle bakıyordu herkes. Yine de zarı attım ve 20 geldi :) Fırlattığım balta adamın omuriliğini parçalamıştı :)

Kahramanımız barbar ve fare katili dövüşçümüz, tavernada saldırıya uğramıştı. Birkaç kişi saldırdığı için kişi başına baya adam düşüyordu. Alper de dövüşün başında kafasına aldığı darbe nedeniyle bayıldığından tek başıma kaldım bir anda. Dövüş sırasında bir anda iki kişi üzerime atlayarak kollarımı tuttu. Ben de kollarımı birbirine çarparak adamları etkisiz hale getirmeyi düşündüm; ama bu da yüksek bir zar gerektiriyordu. Önceki olaydaki şansım tekrar ortaya çıktı ve 18 attım. İki adamı öldürmeyi başarmıştım; ama ardından üzerime çuvallanan düşmanlar beni de bayılttıkları için gözümüzü açtığımızda kendimizi hapiste bulduk :) Tabii hapis olayı bizim son oyunumuz olduğu için uydurulmuş, anlamsız bir şeydi :) Orada da öldük zaten :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 23/08/2006 :  12:13:29  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi aklıma geldi. Vietnam yılların da savaşın sonlarına doğru. Biz ABD askerleriyiz (ki sonradan öğreniyoruz hiçbirimiz değilmişiz :)). Botla giderken başka bir bottan saldırıya uğramıştık (nehirdeydik). Arkadaşlardan biri kendi kamarasına gidip yatmıştı :). Neyse ondan sonra hemen bir arkadaş suya atlamıştı. Ben karşı botta ki bir adamı kafadan indirmiştim. Yanımda ki arkadaşlarım da ateş ediyordu. Neyse çatışma uzun sürdü, sonunda karşıda ki bot birden patladı. Biz afallamış bir şekilde bakarken. Bottan bize doğru yüzen- çatışmanın başında suya atlayan - arkadaşımızın suratında ki büyük bir sırıtma ifadesiyle bize doğru ilerlediğini görmüştük.

Başka bir olay daha, 5kişi eski zaman da kaybolan hazar ırkını aramakla görevlendirilmiş durumdayız. Kilise türü bir yerde konaklıyoruz. Bizi rahip görünüşlü adamlar ağırlıyorlar. Onlara hazarları soruyoruz ve bizi ayrı bir odaya götürüyor orada beklememizi söylüyorlar. Biraz zaman geçtikten sonra içeri 6rahip giriyor. Biri öne çıkıp "Arkadaşlar siz hazarları neden arıyorsunuz?" derken kıyafetinin önünden elni sokup kılıcını çekiyor. Arkasında ki 5 adam da aynısını yapıyor. O dövüşte yanlışlıkla bir arkadaşımı bayılttığımı hatırlıyorum. :).

Ayrıca bizim başka bir oyunda ki büyücü bir arkadaşın garip bir alışkanlığı vardı. Güvensizlik nedeniyle bir hana girmeden önce oraya ateştopu gönderiyordu :). Size onla hancı arasında geçen bir replik buydun.

Masa da oturuyoruz, hancı bize doğru geliyor.
-Evet beyler ne istersiniz? Çok güzel yahnim var bu gün.
-Neden yahni zehirli mi ha?(Bizim arkadaş, bunu diyor ve adamın yakasına yapışıyor.)
-Fakat beyim, yanlış anla...
-Ateştopu!( Handakilerle beraber bizde ölmüştük :))

Zar demişken dövüş sırasında ki değerlendirmeyi yazayım size. Kaçık bir Dm'imiz varken böyle oluyor...

1-5 arası: Karşıda ki kişiye gaz çıkarma, geğirme ya da yanında ki birine yanlışlıkla vurma durumu.
6-10: Hedefi kaçırma, kendi kendine vurma ya da düşmanı yaralama.
11-18: Düşmanı vurma, ıskalama.
19-20: Karşında ki kişiye taş bile atsan beyin kanamasından öldürebiliyorsun :). Çeşitli uzuv koparma ya da adamın kafasının üstüne atom bombası celbetme de buna dahil.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/09/2006 :  21:40:36  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 18/09/2006 :  23:08:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dungeons And Dragons olabilir mi?

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 19/09/2006 :  17:56:05  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rp sadece onunla sınırlı değildir ama evet Dungeons and Dragons ta vardır.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000