benim sizlere ufak bir önerim var. isimlerimizin altında bulunan küçük resimlerden biz de size göndersek ve siz de gönderdiklerimizden uygun olup olmayanları seçip koysanız nasıl olur? (tabi bu soruyu sizi düşünerek de sordum. çünkü onlarca kişi resim göndermeye kalkarsa sizin haliniz nolur kimbilir)
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
fikir güzel(aynı kendi avatarlarımızı koyma isteği gibi) ama sitenin üye sayısı fazla bu bir kişiden daha fazla adam gerektirebilir ayrıca kaan abi son değişikliklerden sonra uzun süre yenilik beklemeyin demişti
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Şimdilik böyle birşey düşünmüyoruz. Zaten şuanki etkin kullanıcı sayımız avatar sayımızdan daha az neredeyse. Bu yüzden bir süre mevcut olanlar ile idare edin. İleride nasıl olsa yeni avatarlar eklenir.