arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum konuyu bilmiyorum ama benim ara sıra bu siteyi açınca karşıma site açılamıyor diye bir hata veriyor.(direkt /forum şeklinde girince veriyor bu hatayı) yani sayfa hiç açılamıyor.ama oyunsitesi.gen.tr diye girince açılıyor ama bu seferde sadece üstteki reklam menüler v.b. çıkıyor alttaki yazılar falan yok gene.bu sefer orada bir hata metni duruyor. sitenin güncellenme gibi bir olayı varmı varsa acaba site güncellenirkenmi oluyor bu hata bilmiyorum. lütfen yardım edin. yanlış yere yazdıysam özür diliyorum.doğru bölümü söylerseniz bundan sonra bunun gibi hata mesajlarımı oraya yazarım. teşekkürler...
bende de bu konuyla ilgili bir problem yok hatta ben forumdan çıkarken çıkış tuşunu pek kullanmadığım için bir dahaki girişimde direk adres bölümünden http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/active.asp e giriyorum ve rahatça yeni yazılan konulara bakabiliyorum
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...