|
Yazar |
Konu  |
Evil
Üye

Turkey
İleti 348 |
İletim - 21/08/2006 : 23:14:00
|
slm arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli neyse aranıza döndüm internetten muse klipleri indirebileceğim bir site söyleyebilirmisiniz sadece klip sitesi de olur ama muse un içinde olsa daha iyi şimdiden yazdığınız için sağolun |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/08/2006 : 09:46:07
|
en basitinden ares,emule gibi programlar kullanarak indirebilirsin. benim evde 700 kliplik arşivim var ama henüz muse eklemedim bu arşive.en kısa zamnada onlarıda ekleyecem. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
|
Evil
Üye

Turkey
İleti 348 |
İletim - 22/08/2006 : 16:33:45
|
saol kabil sana bi sorum daha olacak emule den indiriyorum ama çak yavaş indiriyo onu nası hızlandırabilirim? |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/08/2006 : 18:20:41
|
hım.senin yavaş indirmenin sebebi başkalarınında senin bil.dekileri indirmesi.bu senin hızını düşür.netlimiter diye bi program var(ismini yanlış yazmış olabilirm).bu program onları engeller.sende hızlı indirirsin. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/08/2006 : 00:22:51
|
Bu tarz programlar kullanırken "upload"ınızı kısmayın (En azından çok fazla kısmayın). Upload yaptıkça krediniz artıyor ve daha çabuk indirmeye başlıyorsunuz. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|