AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 LotR: Return of the King
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Apis_mellifica
Üye

Turkey
İleti 147

İletim - 29/11/2003 :  21:55:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gandalf ile oynadığımız 3. bölüm. Surlara merdivenler yanaşıyor ve Orclar surlara çıkıyor. Afiyetle önümüze çıkanı kesiyoruz ama sürekli yeni merdivenler geliyor ve surdaki Orc sayısı yüzünden otomatik olarak oyun kaybediliyor. O bölüm nasıl geçilir? Ne yapmamız lazım?

15.11.1984 tarih ve 3080 sayılı "5.5.1972 tarih ve 1587 sayılı Nüfus Kanunu'nun Bazı Maddelerinin Değiştirilmesine ve Bu Kanuna Bazı Madde ve Fıkralar Eklenmesine İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun"

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 21/12/2003 :  01:06:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam.O bölümün geçemeyenlerden biri de benim.Ama sonunda başardım.Merdivenlere gelip Ctrl tuşuna basarsan merdivenleri kaktırarak aşağıya gitmesini sağlıyor.Bunu yapabildiğin kadar hızlı yap.Sonra da yanlış hatırlamıyorsam sağdan ve soldan kuleler geliyor.Bu iki kulenin sol taraftakini mancınıkla, sağ taraftakini de ok atarak indir.(Tam tersi de olabilir.)Sonra kulelerin gelmesine daha fazla engel olamıyorsun ve kalenin altında yol açılıyor oraya git.Bu kadar...(Harita da yardımcı olacaktır...)

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 21/12/2003 :  06:32:59  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dostlar ben bu oyunu dün raflarda gördüm ama oyun hakkında yeterli bir bilgiye sahip olmadığım için almadım.Siz beni bu konuda bilgilendirir misiniz? Oyun nasıl bir oyun? Kişisel fikirleriniz nedir,beğendiniz mi?
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/12/2003 :  09:22:18  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
grafikleri ve zorluk derecesini saymazsak mükemmel bir oyun.ama grafiklerini hiç beyenmedim.renkler çok soluk.
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 21/12/2003 :  12:10:27  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
@cellat
abi varya ne desem boş. oyunu bitirdim ve halen kararsızım. aslında çok kısa bir oyun. tabi genel taktik devreye girip save atamamakla sonuçlanan bir strateji izlemişler. checkpoint sistemi getirmişler ama bazen bu özel save noktasına beş dakkada ulaşıyorsun bazen bir saat uğraşıyorsunda bir türlü gelmiyor yetmezmiş gibi bide bölüm bitiveriyor. oyunun zorluğundan bahsedilmiş. doğrudur bazı bölümler adamı delirtiyor. helede save olmadığı için iki saat oynayıp oyununu riske etmek istemediğinden normalde yapmaman gereken sürüyle hata yapıyorsun. mesela bazı bölüm sonu bosslarına bile checkpoint koymamışlar. oraya kadar gelip sonra ölmek ve bir saat boyunca baştan oynamak insanı çileden çıkarıyor. oyunda pek bug yok ancak olan buglarda yeterince yapımcılara sövdürüyor çünkü saatlerine mal oluyor. ayrıca oyunun zorluğu aslında akın akın düşman gelen savaşlarda açığa çıkıyor. gözünü kırptığın için kaçırdığın adam sana birden arkadan geçiriveriyor. kamera açılarına ayrı bir parantez açmak isterim zaman zaman seni inanılmaz zor durumlarda bırakıyor. oyun bittikten sonra açılan iki bölüm gerçekten inanılmaz derecede zorlu onun haricinde çokta zorlanacağın bir yer yok aslında. bişey yapmışlar mission tip diye oraya baktığın zaman hayatı önemdeki bir kopyayı alabiliyorsun. ama bölümde iki tane kopya gerektiren şey varsa biraz kasabilir :P bide oyunu oynarken "biz bu oyunu para için yaptık hazır LoTR fırtınası var bizde ondan yararlanalım" mantığıyla yapılmış bir oyun olduğu izleniminden asla kurtulamadım. bunca şey söyledim biliyorum bunların ardından bu dediğim garip kaçacak ama oyun gerçekten zevkli. nasıl olmuşta olmuş anlamadım ama bunca şeyin yanına oyunu zevkle oynanabilir bir hale getirmeyide becermişler. vasatın üzerinde bir oyun ama bir klasikte değil.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

CeLLaT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 926

İletim - 22/12/2003 :  07:44:10  Bilgileri Göster  CeLLaT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

gözünü kırptığın için kaçırdığın adam sana birden arkadan geçiriveriyor

Ehuehe.....
Çok sağolun dostlar.Bi alıp deniyim o zaman.Orta dünya atmosferinde orc kesmek her halukarda zevkli olsa gerek.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000