AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 LotR Return of the King
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

ASEG
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 29/06/2004 :  14:50:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm ben aranıza yeni katıldım oyunun çoğunu bitirdim fakat aragronun ölü kralla savaştığı yeri geçtikten sonraki koşu bandını bir türlü bitiremiyorum. aynı yere geldiğimde ex oluyor acaba burayı geçipte tekniğini bilen varsa bi haber nooooolur.

ASEG&ASEG

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 29/06/2004 :  16:57:37  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tekniğe gerek yok ben orayı ilk oynayışımda geçtim o kadar da zor değil aslında.Konsantrasyon işi.Gözlerini kısarak monitöre bak ve olabildiğince dikkatli ol.Unutma çok hızlı olman gerekiyor.
Saygılarımla...
Sayfanın En Üstüne Git

ASEG
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 29/06/2004 :  17:08:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dostum teşekkür ederim ama bu seferde oldukça ilerledim fakat sisli yere geldiğimde oyuncu yavaşlıyor ve kayalar üzerine düşüyor. ben mi yanlış yoldan gidiyorum yoksa ters taraftanmı? oyunu baştan oynayıp durmaktan bilgisayarı kıracağım neoluur biçare

ASEG&ASEG
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2004 :  11:22:47  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış yolda değilsin bende o yeri uzun süre geçemeyip çıldırmıştım.Çok hızlı olup fark açıcaksın sonra sisli yerde fark kapanıyo sis bitince yine koş bir yer var orada adamlar çıkıcak burada arkadaşlarında var düşmanlar ölünce bi süre daha koşucaksın ve sonra biticek.
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/07/2004 :  13:46:04  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aha sana taktik:Biliyosun tab tuşu savaşlarda filan çok işimize yarıyordu.Sende sisli yolda gideceğin yöne arkanı dön ve sürekli tab tuşuna bas adamın daha hızlı gıdecektir.
Sayfanın En Üstüne Git

Yasir
Üye

Turkey
İleti 70

İletim - 09/07/2004 :  19:11:11  Bilgileri Göster  Yasir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

Aha sana taktik:Biliyosun tab tuşu savaşlarda filan çok işimize yarıyordu.Sende sisli yolda gideceğin yöne arkanı dön ve sürekli tab tuşuna bas adamın daha hızlı gıdecektir.

Ben Yasir Yeni Üyeyim.Sen oyunu Bitirdinmi?Eger bitirdiysen nazgül ve fillerle savaştığın bölüm sondan 3.bölüm.ya orda nazgülü öldüremiyorum abi nasıl öldüecem bana yardımcı olursan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Her Göz Yaşı Sadece Şerden Akmaz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000