AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Cossacks Back To War
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 25/07/2006 :  01:20:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar demosunu aradım taradım bulamadım lütfen yardım edin demoda olsa oynamak istiyorum
Teşekkürler..!

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 29/07/2006 :  17:37:31  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yanı o oyunu ınternette mı aradın yoksa sokaka cıkıp cd cılere falan baktın mı mutlaka olur bence cunku eskı olmasına ragmenh unlu bır oyun olmazsa yenı 2. versıyonu bulursun
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 31/07/2006 :  21:46:03  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaşlar cossacks 2 yi tavsiye ediyorum...!!! öyle eski sürümlerine felan takılmayın bence bu arada cos.2 kadar zor bir oyun ğörmedim...

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

XxHaYaLeTxX
Üye

Turkey
İleti 205

İletim - 01/08/2006 :  09:51:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cossacksın o oyunu bence en iyi strateji oyunu bi bulsam demo sunu internette süper olcak ya

::::: Knight OnLine :::::
Server : Edana
Nick : wwwAliGwww
Level : 41
::.. RaNGeR ..::
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 02/08/2006 :  12:07:24  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
XxHaYaLeTxX tarafından yazılan:

cossacksın o oyunu bence en iyi strateji oyunu bi bulsam demo sunu internette süper olcak ya

hanğisinden bahsediyon o oyunu demişin cos 2'mi yoksa back to war'mı..

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 02/08/2006 :  22:49:58  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla paraya kıyın alın oyunu yanı 2. sını çok guzel akrep sana katılıyorum çok mukemmel ama bu taburlar halına falan gelmelerı morallerı falan çok sıkıyo benı savasın ortasında adamların moralını dusunmek zorundasın obıraz sıkıyo canını ama oyunun olumlu yonlerı bunları tamamen ortuyo
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000