en ii strateji oyunu diil ama çok güzel bi oyun olduu doru bak ona benzeen bi oyun var bilmem dikkatini çekermi benzio bayaa AMERİCAN CONQUEST ama divided nation diil
arkadaşlar back to war'da çok fazla yenilik yok. expansion pack, bir hayli single mission eklenmiş ve bir kaç yeni ülke. onun yerine cossacks 2 yi alın bence.
american conquest da cossacks oyun motoru kullanılmış, zaten aynı firma yapmış onu da. AC güzel fakat moral olayının çok etkisi var oyunda. 1000 kişilik bir orduda 50 kişi kaybettiğinizde geri kalanlar geri çekiliyor. onları tekrar toparlamak, savaş alanına taşımak falan bayağı zor.
bunların dışında Knights of Honor bulabilirseniz oynayın derim. total war-age of empires-heroes karışımı bir oyun. yapay zeka biraz kıt olsa da bayağı zevklidir.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
arkadaşlar ben o oyunu aldım fazla da hoşuma gitmedi açıkcası askerlere silahlarını ateşlemeleri için çok uğraşıyorsunuz ama gerçekçi bir yapısı var o yönden çok iyi
A_R_A_S siteyi bitirdiğinde buradan haberdar edersen iyi olur. hem yardımcı da olabiliriz. ben nerdeyse 5 yıldır oynuyorum cossacks ı. bildiğimiz kadarıyla destek veririz.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?