AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necromancer gucsuz mu?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 22/08/2006 :  15:23:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun_icin, art arda mesaj yollamak yasak.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 22/08/2006 :  16:16:33  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gormustum bir yerde, bir mod uber tristrami single player icin aktif ediyor diye. Players 8 de yaptin mi al sana battle.net ladder zorluguna yakin uber tristram. Ancak hangi diablo versionlari ile calisiyor filan bilmiyorum, arastirman gerek. Ancak extra mod yuklemek biraz risklidir, sorumluluk sana ait.
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 27/08/2006 :  12:09:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
necro güçlüdür bencede ama havalı ya:D

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 27/08/2006 :  12:52:33  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunda questleri yaparken ingilizceniz varsa dinleyin bir adami :)
Arcane sanctuary de o labirent misali yerde iken "Ne kadar muhtesem bir yapit, keske zamanim olsaydida biraz inceleseydim bu yapiyi" gibi konusuyor... Tabii ben ise "hayda gene kaybolduk be" diyorum...

Act 5 de nithalak varya.. Onu olduruncede sanirim "Ne kadar bosa harcanmis bir guc" diyor. Nithalakda necromancer bilmeyen varsa :P

Baya sure gecti uzerinden eksik yada yanlis hatirlamis olabilirim. Ancak dinleyin vatandasi derim, oyunda sanirim tek "benden kotu kimse olamaz bu dunyada, diablo miablo tanimam asar keserim" edasinda. Zaten gittigi hic bir yerde hos karsilanmiyor :)
Yani sana "terk et bu sehri hemen!" diyeceklerdi normalde... Ancak sen aliyorsun yanina iskeletor ordusunu, giriyorsun sehire. O adam havali olmayacakta kim olacak :)
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/08/2006 :  13:38:56  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tam da diabloyu bırakmıştım şimdi necromancer açasım geldi iyimi...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000